USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kılıçdaroğlu-Oda Tv kavgası alevlendi! 'Aylık 750 bin TL veriyorlar'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Oda Tv arasında yaşanan tartışma yeni bir boyuta taşındı. Bir dönem Yurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği'ni yapan gazeteci Ali Avcu, Oda Tv'nin İBB'den aylık 750 bin TL aldığını iddia etti.

Kılıçdaroğlu-Oda Tv kavgası alevlendi! 'Aylık 750 bin TL veriyorlar'
26-07-2023 20:10
Google News

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Oda Tv arasındaki tartışma alevlendi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Oda Tv ile ilgili Cumhuriyet gazetesi yazarı Murat Ağırel'e söylediği "geliri nereden onu sorun" sözleri ortalığı ayağa kaldırdı. Son olarak Kılıçdaroğlu ile Oda Tv arasındaki kavgaya Bir dönem Yurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini de üstlenen gazeteci Ali Avcu da dahil oldu.

İBB ODA TV'YE AYLIK 750 BİN TL ÖDÜYOR

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Avcu, Oda Tv ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Avcu, "Odatv'nin 15 yıl boyunca CHP ile maddi tek bir ilişkisi olmadı. Para peşinde olsaydık biz de sizin propaganda aparatınız olurduk” diyen Soner Yalçın'ın CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden aylık 750 bin TL para aldığını söyledi.

Avcu yaptığı açıklamada “Soner Yalçın diyor ki ‘Odatv'nin 15 yıl boyunca CHP ile maddi tek bir ilişkisi olmadı. Para peşinde olsaydık biz de sizin propaganda aparatınız olurduk. Peki, Yalçın İBB ile doğrudan ilişkili şirket olan Reklam İstanbul'dan aldığın aylık 750 bin TL ne? Reklam İstanbul neden ODATV’ye KDV dahil aylık 750 bin TL veriyor… “CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu size iftira atmıyor. Doğruları söylüyor. Bende size hodri meydan diyorum.  Reklam İstanbul’dan aylık KDV dahil 750 bin TL almadığınızı söyleyebilir misiniz?” paylaşımında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?