USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Keşanlı Ali Destanı’nın iddialı ismi Ben Bu Cihana Sığmazam'a evet dedi! Deli Zeliha...

2016 – 2020 yılları arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol aldığı Emine karakteriyle ilgi odağına yerleşen Sevil Akı, Ben Bu Cihana Sığmazam ailesinin bir üyesi oldu.

Keşanlı Ali Destanı’nın iddialı ismi Ben Bu Cihana Sığmazam'a evet dedi! Deli Zeliha...
05-11-2022 10:56
Google News

Nejat İşler ve Belçim Bilgin ikilisinin başrollerini paylaştığı ve yönetmenlik koltuğunda Çağan Irmak’ın oturduğu Keşanlı Ali Destanı’yla yıldızı parlayan Sevil Akı’nın yeni adresi belli oldu.

Alparslan Büyük Selçuklu’ya Bir Zamanlar Kıbrıs’tan bomba transfer! Rauf Denktaş'tan sonra...Alparslan Büyük Selçuklu’ya Bir Zamanlar Kıbrıs’tan bomba transfer! Rauf Denktaş'tan sonra...

2011 – 2012 yılları arasında D Productions imzasıyla Kanal D’de yayına giren ve Haldun Taner’in proje tasarımcısı olduğu Keşanlı Ali Destanı’nın sevilen ismi Ben Bu Cihana Sığmazam’a katılıyor.

Keşanlı Ali Destanı’nın yanı sıra Berna Aruz ile Bahadır Özdener’in senaryosunu yazdığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da üstlendiği Emine karakteriyle ününe ün katan Sevil Akı’nın hangi rolü oynayacağı belli oldu.

Destan, Tatlı Hayat, Benim Annem Bir Melek, Tatlı Hayat gibi projelerde boy gösteren Sevil Akı, Deli Zeliha karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?