USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

KBÜ ile Hacettepe Üniversitesi arasında SOSYALFEST işbirliği

KBÜ ile Hacettepe Üniversitesi arasında SOSYALFEST işbirliği
11-01-2024 20:38
Google News

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran ile 2-3 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivaline (SOSYALFEST) ilişkin kurumsal paydaş görüşmesi yaptı.


Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, "Türkiye Yüzyılı için harekete geç, SOSYALFEST ile gelişime öncülük et" sloganıyla KBÜ’de Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesinin oluşumuna katkı sunmak amacıyla düzenlenen Sosyal Bilimler Festivali çerçevesinde paydaş görüşmelerine Ankara’da devam ediyor.


Yapılan kurumsal paydaş görüşmelerinde iki üniversite arasında Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali çerçevesinde yapılabilecek işbirliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. SOSYALFEST ve üniversiteler arası akademisyen ve öğrenci değişimi, festivaller ve bilimsel toplantılara dair işbirliği konularında görüşmeler yapıldı.


KBÜ Rektörü Kırışık, Rektör Güran’a festival çerçevesinde çalışmalar, etkinlikler ve programlar hakkında bilgi verirken toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ifade etti.


Hacettepe Üniversitesi Rektörü Güran, ziyareti için Rektör Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, SOSYALFEST’e işbirliğinde bulunmaktan duyacağı mutluluğu ifade etti.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?