USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Kastamonu Üniversitesi OKAF2024’te yerini aldı

Kastamonu Üniversitesi OKAF2024’te yerini aldı
11-01-2024 13:09
Google News

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin koordinasyonunda Samsun Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nda Kastamonu Üniversitesinin açtığı stant yoğun ilgi gördü.


Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinasyonunda organize edilen OKAF’24, "Yetenek Her Yerde" teması altında ve "100 Yıllık Mirası Geleceğe Taşı" mottosuyla düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı. Sektör temsilcileri ile mezun ve mezun adayı öğrencileri bir araya getiren Orta Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (OKAF’24), Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşti. Fuara çok sayıda katılımcı kurum, kuruluş ve firma yetkilisi, sivil toplum kuruluşlarının sorumluları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. 2 gün sürecek fuarda paydaş olarak yer alan Kastamonu Üniversitesi’nin standı ise yoğun ilgi gördü.


“Kariyer Fuarları, öğrenciler için özgüven ve sektörle bağlantı kurma fırsatı sunuyor”


Fuarın açılışında konuşan Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, öğrenciler için kariyer fuarlarının, sadece iş fırsatlarıyla değil, aynı zamanda özgüvenlerini geliştirme ve sektörle bağlantı kurma imkânı sağlama açısından da büyük bir önem taşıdığını kaydetti.


Amaçlananın ziyadesiyle gerçekleştirildiğini söyleyen Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, kariyer fuarlarının sadece çevre illerde değil, Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirildiğini belirtti.


Protokol konuşmalarının ardından fuarın açılış kurdelesi kesildi. Fuara ayrıca AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Fuat Köktaş, AK Parti Samsun Milletvekili Erhan Aksu, Samsun Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Ala, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar da katıldı.


2 gün sürecek olan iş/staj imkanı yakalama şansı, mülakat simülasyonu, atölye/örnek olay çalışmaları, kariyer söyleşileri, kurum tanıtımları ve işveren kariyer sohbetleri gibi etkinliklerin yer aldığı Orta Karadeniz Kariyer Fuarında, Kastamonu Üniversitesi’nde stant açarak yer aldı. Fuar alanında yerini alan Kastamonu Üniversitesi’nin standını ziyaret eden katılımcılara, görevli akademik ve idari personelimiz tarafından Kastamonu Üniversitesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler sunuldu. Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal da fuar alanında stant açan üniversitelerin ve firmaların stantlarını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.



Kastamonu Üniversitesi OKAF2024’te yerini aldı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?