USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Karaman’da feci olay! Beton pompası devrildi: 16 yaşındaki Ali öldü, 2 yaralı

Karaman’da duvar kalıbına beton döküldüğü esnada beton pompasının demir kolu kırılarak çalışanların üzerine düştü. Tonlarca ağırlığındaki demir kolun altında kalan işçilerden 1’i hayatını kaybederken, 2 işçi de yaralandı.

Karaman’da feci olay! Beton pompası devrildi: 16 yaşındaki Ali öldü,  2 yaralı
10-07-2023 23:39
Google News

Olay, akşam saatlerinde Karaman Ağız ve Diş Sağlı Merkezi bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ağız ve Diş Sağlı Merkezi bahçesinde yarım metrelik duvar kalıbına beton döküldüğü esnada beton pompasının demir kolu biranda kaynak yerinden kırılarak işçilerin üzerine düştü.

BETON POMPASI ÜZERLERİNE DÜŞTÜ

Demir kolun üzerine düştüğü işçilerden 16 yaşındaki Bayram Ali Akdilek olay yerinde hayatını kaybederken, Bilal K. (26) ve Hüseyin Ç. (34) yaralandı.

1 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ, 2 YARALI

Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, Bayram Ali Akdilek’in cenazesi de cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

BİR GÜN ÖNCE YURT DIŞINDAN ZİYARETE GELMİŞ

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Hüseyin Ç.’nin kulağının bir kısmının koparak olay yerinde düştüğü bildirildi. Bunun üzerine polis ve sağlık görevlileri olay yerinde kopan kulağın parçasını aradı.

Yapılan aramalar sonucunda kulağın kopan kısmı bulunamadı.
Bayram Ali Akdilek’in önceki gün yurt dışından geldiği ve dayısı Hüseyin Ç.’ye yardım etmek için bugün yanında çalıştığı ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?