USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kapadokya'da 'TOGG' sevinci

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un renklerinden birine “Kapadokya” isminin verilmesi Kapadokya'da sevinçle karşılandı.

Kapadokya'da 'TOGG' sevinci
31-10-2022 14:20
Google News

Türkiye'nin ve dünyanın önemli kültür turizm merkezlerinin başında gelen ve UNESCO tescilli tarihi ve turistik yapısıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline gelen Kapadokya Bölgesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'yla birlikte başka bir gurur daha yaşanıyor. Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye'nin yerli otomobil firması TOGG, açıkladığı lansman renklerinde Kapadokya'ya da yer verdi. Kapadokya'nın olağanüstü güzellikteki doğa harikası peribacalarının toprak ve kum beji renginin TOGG'a verilmesi Kapadokya turizminin tanıtımına da büyük katkı sağlayacak.

Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Yönetim Kurulu Başkanı Teyfik Ölmez, "TOGG gerçekten çok güzel bir araba. Daha önce bu aracı görme ve inceleme şansım oldu. Bu aracın inanılmaz bir pazar payına sahip olacağını düşünüyorum. Araca uyarlanan çok güzel renkler ve isimler var ama bunların içerisinde çok güzel bir renk var ki o rengin adı da Kapadokya oldu. Düşünün ki Kanada'da bir aile ürettiğimiz Kapadokya rengindeki bu otomobili aldı ve biniyor. Araç muhteşem, aracın rengi de muhteşem. Bu durum Kapadokya'nın tanıtımına çok büyük katkı sağlayacak” dedi.

İLGİLİ HABER
Oltu taşının rengi Togg ile bütünleşti Oltu taşının rengi Togg ile bütünleşti
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?