USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kanal Tokat ve Osmanlı kayıkları yoğun ilgi görüyor

Tokat'ın şehir merkezinden geçen Kanal Tokat projesi havaların ısınmasıyla vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Yeşilırmak üzerine yapılan proje vatandaşlar için sosyal aktivitenin merkezi halinde bulunuyor. Yürüyüş, gezi ve Osmanlı kayıkla

Kanal Tokat ve Osmanlı kayıkları yoğun ilgi görüyor
10-06-2023 13:09
Google News

Tokat'ın şehir merkezinden geçen Kanal Tokat projesi havaların ısınmasıyla vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Yeşilırmak üzerine yapılan proje vatandaşlar için sosyal aktivitenin merkezi halinde bulunuyor. Yürüyüş, gezi ve Osmanlı kayıklarıyla ırmak üzerinde gezinti aktiviteleriyle vatandaşların ilgisini çeken Kanal Tokat, turizm içinde potansiyel barındırıyor. 10 milyon 540 bin lira değerindeki 'Kanal Tokat' projesi, denize kıyısı olmayan kentte vatandaşlar için rahat nefes alanı oluşturuyor.



"Burada çok geziyoruz"


Kanal kenarında gezintiye çıkmayı sevdiğini belirten Nursena Dündar, "Kanal Tokat çevresinde yürüyüş yapıyoruz. Tokat'ta ilk yılım üniversite öğrencisiyim, burada çok geziyoruz. Tokat'ta deniz yok ancak, ırmak onun telafisi oluyor" dedi.



"Burası için küçük Venedik diyebiliriz"


Kanal Tokat'ı beğendiğini belirten Cansu karataş, "Tokat'ta ırmak kenarında oturmayı seviyoruz, burası sakin oluyor. Burada güzel vakitler geçiriyoruz. Aslen Adıyaman'da yaşıyorum, orada böyle bir ırmak yok. O yüzden burayı çok seviyorum. Burayı çok beğeniyorum, kayıklar da yüzüyor, burası için küçük Venedik diyebiliriz" şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?