USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kanal D'den üst üste hamle! Camdaki Kız'dan sonra o dizisi için de final kararı aldı

Yayın hayatına başladığı ilk günden beri reytinglerde hedeflenen başarı seviyesini tutturamayan Kraliçe dizisinin takipçilerini hayal kırıklığına uğratacak haber geldi. İstenilen etkiyi yakalayamayan ve bin bir umutlarla ekran macerasına atılsa da reyting kurbanı olan Kraliçe??

Kanal D'den üst üste hamle! Camdaki Kız'dan sonra o dizisi için de final kararı aldı
21-05-2023 17:08
Google News

Sezonun bitmesine az bir zaman kala Kanal D’den gelen peş peşe final haberi medya gündemine bomba gibi düştü. Bilindiği üzere Camdaki Kız dizisi hakkında final kararı alan Kanal D, bir başka dizisini daha yayından kaldırmaya hazırlanıyor. Reytinglerde arzu edilen başarı düzeyine bir türlü ulaşamayan Kraliçe dizisinin yayın hayatına nokta koyulacağı bilgisi paylaşıldı.

Yalı Çapkını'nda sarsıcı vedanın üzerine olay transfer! Yaşamını yitirmesinin ardından...Yalı Çapkını'nda sarsıcı vedanın üzerine olay transfer! Yaşamını yitirmesinin ardından...

Nil Güleç Ünsal ve Özlem İnci Hekimoğlu ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Mednova imzalı Kraliçe dizisi için tüm umutlar tükendi ve geri dönüşü olmayacak bir karar alındı. Serhan Şahin’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve 22 Mart’tan beri ekranlarda varlık gösteren Kraliçe dizisinin final tarihi netlik kazandı. Gülümsün Özkök ve Selen Sevigen’in yapımcılığını üstlendiği ve şimdiye kadar sadece 9 bölüm yayınlanan Kraliçe dizisi 31 Mayıs tarihinde ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Kızılcık Şerbeti’nden ayrılır ayrılmaz yeni projesini buldu! Dönence’ye olay transferKızılcık Şerbeti’nden ayrılır ayrılmaz yeni projesini buldu! Dönence’ye olay transfer

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?