USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kahreden haber

Boğulan Gaziantepli gençlerden biri bulundu diğeri aranıyor. Hatay’ın Dörtyol ilçesine denize giden Gaziantepli 18 yaşlarındaki Memik Bozkurt ve Kadir Göktaş’ın denizde boğuldu.

Kahreden haber
12-07-2021 02:14
12-07-2021 13:18
Google News
 Memik Bozkurt’un cansız bedenine ulaşılırken Kadir Göktaş’ı arama çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.

Serinlemek için girdikleri Denizde boğularak kaybolan gençlerden Memik Bozkurt ve arkadaşı Kadir Göktaş’ın bir süre sonra gözden kayboldu. Uzun süren aramalar sonrası Memik Bozkurt’un cansız bedenine ulaşılırken arkadaşı Kadir Göktaş’ı arama çalışmalarının devam ettiği kaydedildi. 

Olay önceki gün Hatay’ın Dörtyol ilçesi Balıkçı barınağı tarafında saat 15.30 sularında meydana geldi. Serinlemek için denize giren 18 yaşındaki Memik Bozkurt ve arkadaşı Kadir Göktaş isimli gençlerin bir süre sonra gözden kaybolduğu görüldü.
Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerinde arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Denizde kaybolan gençlerden Gaziantep Yığınlı Ülkerli köyünde oturan Memik Bozkurt’un bir süre sonra su yüzüne çıkan cansız bedeni tüm müdehalelere rağmen kurtarılamadı. Kadir Göktaş’ı arama çalışmaları devam ediyor. 
Serinlemek için girdikleri denizde boğularak hayatını kaybeden ve kaybolan gençlerin Gaziantep Yığınlı Ülkerli köyündeki ailelerine haber verildiği kaydedildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?