USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kağıthane’de polisle çatışmaya girip şehit eden saldırganlar PKK bağlantılı çıktı!

İstanbul Kağıthane’de düzenlenen uyuşturucu operasyonu sırasında polise uzun namlulu silahlarla ateş eden hainler PKK bağlantılı çıktı. Çatışmada öldürülen Diyar Anacur'un ortaya çıkan fotoğraflarında PKK simgeleri taşıdığı görüldü.

Kağıthane’de polisle çatışmaya girip şehit eden saldırganlar PKK bağlantılı çıktı!
26-08-2023 03:09
Google News

Güvenlik güçlerinin uyuşturucu tacirleri ile mücadelesi sürüyor. Bu kapsamda dün gece saatlerinde İstanbul'da hareketli saatler yaşandı.

Kağıthane ilçesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen eve polis ekipleri baskın düzenledi. Zehir tacirleri baskında, polis ekiplerine uzun namlulu ve otomatik silahlarla ateş açıldı.

Açılan ateş sonucu polis memurları Hakan Telli ve A.Y.Ç. göğsünden vurularak ağır şekilde yaralandı. 

POLİSE UZUN NAMLULU SİLAHLARLA KURŞUN YAĞDIRDILAR

Diğer polis memuru ise yara olmadan kurtularak bina dışına çıktı. Saldırının ardından polis memurunun ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele (TEM) Operasyon Timi, Çevik Kuvvet, Asayiş Ekibi ve Gece Kartalları yönlendirildi.

1 SALDIRGAN ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Cadde ve sokakların girişleri ablukaya alındı. Yapılan baskında saldırganlardan 18 yaşındaki Diyar Anacur ölü olarak ele geçirildi. Polise ateş açan O.A. (27), A.A. (19), K.T. (22), G.D. (19) isimli saldırganlar ise gözaltına alındı.

SALDIRGANIN DİNİ NİKAHLI EŞİ İNTİHAR ETTİ

Çatışmada saldırganlardan Diyar Anacur (18) ölü olarak ele geçirildi, polise ateş açan O.A. (27), A.A. (19), K.T. (22), G.D. (19) isimli saldırganlar ise gözaltına alındı. Iğdırlı Diyar Anacur'un öldüğünü öğrenen dini nikahlı eşi olduğu söylenilen Aylin Anucur bugün babasına ait tabanca ile hayatına son verdi.

15 YAŞINDAKİ KIZLA EVLENDİRİLMİŞ

Iğdırlı Diyar Anacur'un öldüğünü öğrenen dini nikahlı eşi A.A. ise bugün babasına ait tabanca ile hayatına son verdi. 15 yaşındaki A.A'nın ailesi geçen yıl kızını Diyar Anacur'a verdi. A.A. ise zorla evlendirildiğini belirterek ailesinden şikayetçi oldu. Şikayet üzerine A.A. devlet korumasına alındı. Kısa zaman sonra A.A. şikayetinden vazgeçerek baba evine döndü. İddiaya göre, daha sonra Diyar Anacur ile A.A.'nın evlendirildiği ortaya çıktı.

PKK BAĞLANTILI ÇIKTILAR

Gözaltına alınan saldırganlardan birinin yaralı olarak ele geçirildiği öğrenildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasından sonra saldırganın cesedi Bahçelievler'deki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Diğer 4 saldırganın emniyetteki sorguları ise devam ediyor.

Yapılan incelemelerde zehir taciri eşkıyaların PKK bağlantılı oldukları tespit edildi. Çatışmada öldürülen Diyar Anacur'un ortaya çıkan fotoğraflarında PKK terör örgütünün simgelerini taşıdığı görüldü.

Şehit polis Hakan Telli son yolculuğuna uğurlandıŞehit polis Hakan Telli son yolculuğuna uğurlandı

1 POLİSİMİZ ŞEHİT OLDU DİĞERİ AĞIR YARALI

Baskında yaralanan 2 polis memuru ambulanslarla Okmeydanı Profesör Doktor Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi ve Sarıyer'deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan polis memurlarında Hakan Telli, yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Diğer memurun ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?