USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kağıthane'de polise silahlı saldırı: Şehit haberi geldi

Kağıthane'de şüpheliler ile polis arasında silahlı çatışma çıktı. Şüphelilerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan 2 polisten biri şehit oldu.

Kağıthane'de polise silahlı saldırı: Şehit haberi geldi
25-08-2023 09:09
Google News

İstanbul'un Kağıthane ilçesi Hamidiye Mahallesi'nde şüpheliler ile polis arasında silahlı çatışma çıktı. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda takviye ekip gönderildi.

Şüphelilerin bir binanın çatı katından uzun namlulu silahlarla polis ekiplerine ateş açtığı öğrenilirken, edinilen bilgiye göre, açılan ateş sonucu 2 polisin yaralandığı belirtildi.

1 POLİS ŞEHİT OLDU

İstanbul Valiliği'nden operasyona ilişkin yapılan açıklama şöyle: 

25.08.2023 tarihinde saat1.55 Kağıthane İlçesi Hamidiye mahallesinde bulunan bir adrese “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçu kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince operasyon düzenlenmiştir.

​Düzenlenen operasyonda ikamete giriş esnasında içeride bulunan şahıslar tarafından uzun namlulu silah ve tabanca ile ateş açılmıştır. Binadan açılan ateş sonucu operasyonda görevli Hakan Telli ve A.Y.Ç. isimli Polis Memurlarımız ağır şekilde yaralanmıştır.

​Adrese çağırılan takviye ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen müdahale neticesinde D.A isimli şahıs ölü, O.A isimli şahıs yaralı G.D., K.T. ve A.A isimli şahıslar ise sağ olarak ele geçirilmiştir.
​Hakan Telli ve A.Y.Ç isimli Polis Memurlarımız, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılmış, Hakan Telli isimli Polis Memurumuz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

A.Y.Ç. isimli Polis Memurumuzun tedavisi devam etmektedir. ​Konu ile ilgili başlatılan tahkikat devam etmektedir.

Operasyonda Şehit olan polis memurumuz Hakan Telli’nin cenazesi bugün saat 11.00’de İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde düzenlenecek uğurlama merasiminin ardından memleketi Tokat’a gönderilecektir.

Emniyet teşkilatımıza 2007 Yılında İzmir’de katılan aziz şehidimiz Hakan Telli evli ve iki çocuk babasıydı.

Aziz milletimizin başı sağolsun. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?