USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kadooğlu, Gulfood 2024'ü değerlendirdi

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, 19-23 Şubat 2024 tarihlerinde Dubai'de düzenlenen Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarını değerlendirdi. Başkan Celal Kadooğlu, "Başarılı bir fuar geçirdik. Fuar geleceğe dönük olarak büyük moral ve umut verdi.

Kadooğlu, Gulfood 2024'ü değerlendirdi
24-02-2024 12:31
24-02-2024 12:36
GAZİANTEP
Google News

Firmalarımız fuardan büyük bir motivasyonla ülkemize döndü" dedi.
Gıda sektöründe dünyanın en prestijli fuarları arasında yer alan Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarına 39'u Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri üyesi olmak üzere Türkiye'den toplam 208 firma katıldı. Türk markalarının ürünleri dünyanın dört bir tarafından gelen sektör profesyonellerinden büyük ilgi gördü.

Gaziantep’in kaliteli gıda üretim potansiyeli bir kez daha gözler önüne serildi
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, gıda sektörünün dünyadaki en önemli buluşmalarından biri olan Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarı'nın beklenenin üzerinde ilgi gördüğünü söyledi. Başkan Kadooğlu, fuarla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi olarak gıda üretimi ve ihracatında önemli bir potansiyelimiz var. Bu nedenle sürekli yeni pazarların bulunması sektörümüz açısında çok önemli. Gulfood da bu anlamda sektör olarak büyük önem verdiğimiz bir fuar. Bu nedenle de firmalarımızın buraya katılmalarını teşvik ediyoruz. Fuara bu yıl Birliğimiz üyesi 39 firma katıldı. Fuar her anlamda başarılı idi. Pandemi sonrası düzenlenen en kalabalık ve en başarılı fuar diyebiliriz. Birliğimiz üyesi firmaların ürünlerini sergilediği stantlar fuarın en fazla ilgi gören stantları arasında yer aldı. Firmalarımız fuarda yeni ürünlerini sergilediler ve önemli iş bağlantıları kurdular. Dolayısıyla fuara katılan firmalarımız, geleceğe dönük olarak moral ve umut depolayarak ve motivasyonlarını artırarak ülkemize döndü" ifadelerini kullandı.

“İhracatçılarımız Vali Çeber’le moral buldu”
Duabi'de ihracatçıları yalnız bırakmayan Gaziantep Valisi Kemal Çeber'e de teşekkür eden Başkan Celal Kadooğlu, "Duabi'deki fuarda Valimiz Kemal Çeber'i yanımızda görmekten büyük mutluluk duyduk. Fuarın açılışına katılarak, firmalarımızın stantlarını tek tek ziyaret edip, ihracatçılarımızla görüş alışverişinde bulunan Valimiz Kemal Çeber'e birliğimiz ve firmalarımız adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?