USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

KADOİL’den bir yenilik daha

Sektöründe yeniliklerin öncüsü olan Kadoil Petrolcülük, bölgede ilk tünel yıkama sistemini Gaziatep’e getirdi. Türkiye’nin önde gelen akaryakıt ve lpg dağıtım şirketi olan Kadoil, Emek İstasyonu’nda faaliyete sunduğu yeni sistemle otomobiliniz, hem yıkanıyor, hem cilalanıyor, hem de kurutuluyor.

KADOİL’den bir yenilik daha
08-03-2018 12:28
Google News
Kadoil Emek Şubesi’nde, toplamda 10 farklı temizleme modülüne, tümü yumuşak ve araç boyasına zarar vermeyen fırça setine ve 32 metre uzunluğa sahip kurulu sistem ile, müşterilerin araçları için kusursuz bir temizlik ve parlaklık imkanı sunuluyor.

’"

Saatte ortalama 80 araç yıkayabilen sistem, müşterilerin araç yıkama kuyruğunda bekleme sürelerini 1 dakikaya indirirken her müşterinin taleplerine göre farklı opsiyonlar sunabilmekte. Öncelikle sisteme giren aracın tüm gövdesine köpük uygulayan sistem, sonrasında sırasıyla yüksek basınçlı yıkama, kapı altı ve jantların yıkanması, basınçlı şasi altı yıkama, Evolution tipi genel yıkama, özel cila uygulanması, su kaydırıcı uygulanması ve detaylı kurutma uygulamakta. Tünelin girişindeki ve iç bölümde bulunan LED kemerler ve çıkışında müşteriler hangi hizmetleri aldığını bildiren dijital paneller sayesinde, müşteriye oldukça farklı bir görsel deneyimde yaşatılmış oluyor.

Temperli cam paneller sayesinde araçları temizlenirken tüm aşamaları görebilen müşteriler, Kadoil Petrol’de maceraya katılıyor ve sonucunda mutlu bir şekilde istasyondan ayrılıyorlar.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?