USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İstanbul’daki patlamadan kahreden haber

İstanbul Vezneciler’de Çevik kuvvet aracı geçerken patlama oldu. 7 polis şehit oldu, 4 sivil hayatını kaybetti. 3’ü ağır 36 kişi de yaralandı.

İstanbul’daki patlamadan kahreden haber
07-06-2016 09:05
Google News
Vezneciler’de çevik kuvvet otobüsü geçerken patlama meydana geldi. Görgü tanıkları polis aracı geçerken park halindeki bir otomobilin patlatıldığını iddia etti. İstanbul Valisi Vasip Şahin hain saldırıda 7 polisin şehit olduğunu, 4 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı. Hain saldırıda 36 yaralı var.


TAHRİBAT BÜYÜK



İstanbul Belediyesi’nden Vezneciler’e kadarki bölge polis tarafından çevrildi. Patlamanın etkisiyle geniş bir alanda büyük tahribat yaşandığı ve  binaların camlarının kırıldığı görülüyor.  Polis, hasar meydana gelen iş yerlerini boşaltıyor.


7’Sİ ŞEHİT 11 ÖLÜ



İstanbul Valisi Vasip Şahin, Fatih Vezneciler’de bombalı saldırının gerçekleştirildiği noktada incelemelerde bulundu. İnceleme ardından bir basın açıklaması yapan Vali Vasip Şahin, "Saat 08.40 sıralarında Vezneciler semtimizde yoldan geçen çevik kuvvet polisimizi taşıyan araçlara bombalı araçla saldırı yapılmıştır. Bunun neticesinde 7 polis, 4 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 36 kişi yaralanmıştır. Bunlardan durumu ağır olan 3 kişi. Konu ile ilgili incelemelerimiz devam ediyor. Daha detaylı bilgileri vereceğiz. Başsavcılığımız bir ekiple konuyla ilgili incelemelerine devam ediyor" diye konuştu.

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?