USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İstanbul’a atanan Vali Gül Gaziantep’e veda etti!

Yaklaşık 5 yıldır Gaziantep Valiliği görevini yürüten Vali Davut Gül, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Gaziantep’ten İstanbul Valiliğine atandı. İlçelere yaptığı veda ziyaretlerinin ardından Gaziantep Valiliği önünde çalışma arkadaşlarına, protokole ve vatandaşlara veda ederek İstanbul’a gitmek üzere yola çıktı.

İstanbul’a atanan Vali Gül Gaziantep’e veda etti!
08-06-2023 13:13
08-06-2023 13:18
GAZİANTEP
Google News

Gaziantep’te yaklaşık 5 yıl görev alan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla İçişleri Bakanlığına atanan Ali Yerlikaya’nın görev yaptığı İstanbul Valiliğine atanan Davut Gül veda ziyaretlerini Gaziantep Valiliği önünde tamamladı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Gül, vatandaşlardan helallik isteyerek bana "Bğrettikleriniz bize yol haritası olacak" sözlerini kullandı.

“Yaklaşık 4 yıl 7 aylık süreci alnımızın akıyla bitirdik”
Gaziantep’te görev yaptığı dönemi başarılı bir şekilde yönettiklerini açıklayarak, Gaziantep’te öğrendiklerinin İstanbul’da kendisine yol haritası olacağını belirten Vali Davut Gül, “Yaklaşık 4 yıl 7 aylık süreci alnımızın akıyla bitirdik, Cumhurbaşkanımızın tezhipleriyle şehirlerin sultanı İstanbul’a gitmek için sizinle bir araya geldik. Allah İstanbul’da kazasız belasız görev yapmayı nasip etsin. 2. Yüzyılın başlangıcında Türkiye yüzyılına girerken inanıyorum ki şehirlerin sultanında Gaziantep’te öğrendiklerim, bana öğrettikleriniz bizler için bir yol haritası olacak. Türkiye’nin neresinde olursa olsun nasıl Gazişehirin evlatlarını kendinizden biri olarak kabul ediyorsanız İstanbul’da da bizi öyle kabul edin lütfen. Allah’ın affetmediği iki şey var biri kendine şirk koşmak, ikincisi kul hakkı. 4.5 yıldır mutlaka hakkınız geçmiştir. Benden yana hakkım geçmişse sonuna kadar helal olsun sizlerde hakkınızı helal edin lütfen. Geldiğiniz için teşekkür ediyor, bir kez daha Allah razı olsun diyorum” dedi.
Konuşmasının ardından kent protokolüne, personel ve vatandaşlarla vedalaşmasını tamamlayan Vali Gül İstanbul’a gitmek üzere yola çıktı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?