USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

İncir sütünün siğile yararları nelerdir? İncir sütü cilt lekelerine nasıl kullanılır?

Olgunlaşmış incirden çıkan yemiş sütü, cilt rahatsızlıklarına güzel geldiği bilinmektedir. Bununla beraberce çelimli müşterek mikrop engelleyen bulunan yemiş sütü, ilkin yaraların iltihaplanmaması düşüncesince kullanılmaktadır. Peki siğil düşüncesince yemiş sütü nas?

İncir sütünün siğile yararları nelerdir? İncir sütü cilt lekelerine nasıl kullanılır?
24-09-2021 14:57
Google News

İncir, Ağustos ayının sonuna akilane hasat edilmeye başlamış bulunan felah deposu ortak meyvedir. Sadece meyvesi değil, yaprağı ve sütü de ayrımlı şekillerde kullanılarak hastalıklara felah olmaktadır. Ülkemizde ince ortak tomar yetiştirilen incirin sütünde de yararlanma buyurmak tabii ki mümkündür. Buna karşın ballıdarı sütüne erişmek az buçuk zordur. Bunun en asliye sebebi ise ballıdarı sütü elde edebilmek düşüncesince baş döndürücü ortak tomar ballıdarı devşirmek gerektiğidir. 

İncir yaprağının yararları nelerdir? Kuru ballıdarı yaprağı çayı nasıl demlenir?İncir yaprağının yararları nelerdir? Kuru ballıdarı yaprağı çayı nasıl demlenir?

İncir Sütünün Faydaları Nelerdir?

İncir sütü, incitici aromaya sahip, çoğu kez cilt bakımlarında ve cilt rahatsızlıklarında beğenilen saf ortak üründür. Bununla baş başa böcek, ispati ısırığı üzere hallerde acıyı iri oranda hafiflettiği aktarılmaktadır. İşte ballıdarı sütünün faydaları:

Yüksek gıda değerlerine erbap bulunan ballıdarı sütü bire ortak vakitte çelimli ortak antioksidandır. Saç diplerine uygulandığında saç derisinde meydana mevrut saraların ve kepeklenmelerin önüne geçer. Saçların henüz mıhlı ve kalabalık kalmasına araştırma görevlisi olur. 

İncir sütü derneşik kendisine ve endazeli oranda uygulandığında cilt lekelerinin geçmesini sağlar. Özellikle devir lekesi, sivilce ve çıban izlerinin otama edilmesinde kullanılır. 

Birçok bireyin mağduru bulunduğu siğil düşüncesince ballıdarı sütü, en saf ve sansasyonel çözümdür. Binlerce senedir siğil tedavisinde beğenilen ballıdarı sütü, siğillerin henüz tez geçişine araştırma görevlisi olur. 

Güçlü ortak mikrop engelleyen özelliğe erbap bulunan ballıdarı sütü, kulak süresince meydana mevrut mikrop ve iltihapların temizlenmesine araştırma görevlisi olur. Yaraların iyileşmesini hızlandırır ve kulan ağrısını dindirir. 

Sivilce oluşumuna bariyer olur. Özellikle yeni yetmelik ve regl devrinde meydana mevrut sivilcelerin geçişine araştırma görevlisi olur. 

Cilt kaşıntılarına dobra gelir. Özellikle tuzlu balgam ve sedef hastalığı hastalığı üzere hastalıkların iyilik dönemini hızlandırır. 

Cilt tonunu eşitleyerek cilde saf cila ve ışıntı kazandırır. 

Zencefil çayının yararları nelerdir? Zencefil ve sulu zırtlak ne hastalıklara dobra gelir? Zencefil çayının yararları nelerdir? Zencefil ve sulu zırtlak ne hastalıklara dobra gelir?

İncir Sütü Nasıl Kullanılır?

İncir sütü, siğil ve yaraların dair 1-2 felç damlatacak biçimde kullanılabilir. derneşik kendisine bire ortak seviyede kullanılması siğilin henüz endamsız müddette iyileşmesini sağlar. Bununla baş başa cilt bakımda ballıdarı sütü kullanması ise hücre değdirmeden 1-2 felç ovma yaparak uygulanabilir. Burada uyanıklık edilmesi müstelzim cerahatli ve çalışkan ortak sivilceye dokunduktan sonraları yüzün öbür bölgelerinde de sivilcenin çıkmaması düşüncesince dokunmamak gerekir. 

İncir Sütü Fiyatı?

İncir sütü körpe kendisine kullanılacağından aktar ve marketlerden gerçekleştirme buyurmak baş döndürücü belkili değildir. Ancak körpe kendisine birleşen incirlerden sütünü çıkararak kullanılabilir. İncir sütünü sabunu kabul buyurmak arzu edenler ise saf verim satan domestik dükkanlardan ve aktarlardan yaklaşık 25-40 TL ortada gerçekleştirme edebilirler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?