USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İMKANDER, depremzedeleri yalnız bırakmadı

Yurtiçi ve yurtdışında yaptığı insani yardımlarla takdir toplayan İMKANDER, depremde de vatandaşları yalnız bırakmayarak onların imdadına koştu. Hem depremin yaşandığı il ve ilçelerde hem de Suriye'de depremzedelere her gün sıcak yemek dağıt

İMKANDER, depremzedeleri yalnız bırakmadı
22-02-2023 23:15
Google News

Yurtiçi ve yurtdışında yaptığı insani yardımlarla takdir toplayan İMKANDER, depremde de vatandaşları yalnız bırakmayarak onların imdadına koştu. Hem depremin yaşandığı il ve ilçelerde hem de Suriye'de depremzedelere her gün sıcak yemek dağıttı.


Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden 11 il etkilendi. Depremin ilk gününden itibaren depremzedelerin yardımına koşan İmkander, binlerce ton yemek dağıttı.Derneğin Gaziantep Şube Başkanı Sait Gökdere, depremin ilk anından itibaren vatandaşların yardımına koştuklarını ifade ederek, “Gaziantep, İslahiye, Nurdağı, Fevzi Paşa, Türkoğlu, Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ton çiğ köfte, 15 bin kişiye sıcak çorba, 5 bin kişiye makarna, 5 bin kişiye tavuk döner dürümü, 30 bin adet hazır makarna, Suriye'nin İdlib kentinde de her gün 500 adet olmak üzere 5 bin aileye yemek dağıtımı yaptık. Bu hayırda bize desteklerini esirgemeyen kardeşlerimize teşekkür ederiz. ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir' diyen bir Peygamberin ümmeti olarak bunu kendimize görev gördük. Kendimizde bir depremzede olarak bu kardeşlerimizin derdiyle dertlenmek zorundaydık” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?