USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İmamoğlu'nun rezil sergisine karşı 130 STK bir arada! Yüzlerce kişi Feshane'ye yürüdü

Eyüpsultan’ın manevi atmosferine hançer saplayan İBB’nin, tarihi Feshane binasının konseptini değiştirerek başlattığı sergi rezaleti tepkilere rağmen 3 haftadır devam ederken bir protesto eylemi daha gerçekleştirildi.

İmamoğlu'nun rezil sergisine karşı 130 STK bir arada! Yüzlerce kişi Feshane'ye yürüdü
16-07-2023 21:39
Google News

HABER7

Peygamber Efendimiz’in mihmandarı Ebu Eyyub El-Ensari’nin kabrinin yer aldığı Eyüpsultan ilçesi yıllardır maneviyatı yüksek etkinliklere ev sahipliği yapıyordu. Osmanlı yadigarı tarihi Feshane binasında özellikle Ramazan ayında çeşitli merasimler tertiplenerek ilçeyi ziyaret edenler için dini ve milli organizasyonlar gerçekleştiriliyordu.

Ta ki CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni ele geçirdiği tarihe kadar…

İBB’nin AK Parti dönemindeTasavvuf Müzesiolarak tadilatı başlanan Feshane-i Amire binasındaki çalışmaların üzerine karabasan gibi çöken CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetimi, geçtiğimiz ay Feshane’yi “Art İstanbul Sanat Merkezi” adı altında açtı.

 İmamoğlu 'Tasavvuf Müzesi' dedi konser merkezi yaptı! Eyüp Sultan'ın maneviyatına hançer İmamoğlu 'Tasavvuf Müzesi' dedi konser merkezi yaptı! Eyüp Sultan'ın maneviyatına hançer

İmamoğlu’nun seçildiği ilk yıl “bölgenin ruhuna uygun etkinlikler” yapılacağını söylediği Feshane’deki ilk icraat olarak “Ortadan Başlamak” isimli sergi düzenlendi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sergideki gayriahlaki tabloları böyle incelemişti.

Adeta rezaletin bini bir para olan sergide LGBT propagandası, dini değerleri aşağılayan ifadeler, İngilizce mahyalı cami önünde dansözler, cinsel ilişki çizimlerinin bulunduğu tablolar, ucube ve çıplak heykeller, polis düşmanlığı içeren görseller, satanizm sembolleri, sosyalizm/komünizm övgüsü gibi akıl almaz içeriklere yer verildi.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?