USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

İLK RAUND

Ak Parti’de 109 aday adayın nabzı ölçüldü

İLK RAUND
01-03-2015 19:19
Google News
Ak Parti Gaziantep İl Teşkilatının organize ettiği milletvekili temayül yoklamasına 109 milletvekili aday adayı katıldı. Temayülde mevcut ve eski milletvekilleri,  eski il başkanı ve MKYK üyeleri temayül dışı tutuldu. Ak Parti Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı toplantıda kadına yönelik şiddete karşı başlatılan ‘Kararlıyız Biz de Varız’ kampanyasına imzalar atıldı. Soylu, yaptığı konuşmada çözüm süreciyle Türkiye’nin milli gelirinin 25 bin dolar olacağını söyledi.

Şato Restoranda düzenlenen Ak Parti Milletvekili Temayül yoklamasına Ak Parti Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Teşkilat Başkan Yardımcısı Nevzat Ceylan,  milletvekili aday adayları ve çok sayıda partili katıldı.

“TÜRKİYE,  AK PARTİ’YLE YÜKSELİYOR”

Temayülde ilk olarak Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci konuştu. Türkiye’nin siyasal, ekonomik ve toplumsal olaylarda vatandaşların güveni ve huzuru için Ak Parti’nin siyasal yaşama başladığını anımsatan İl Başkanı Özkeçeci şöyle konuştu: “Ülkemizi nereden nereye getirdiğimizi anlatmaya zamanımız yetmez. Partimiz ülkemizi içinin boşaldığı, ekonomik krizlerin yaşandığı bir dönemden bugünlere getirdi. Ülkemiz ayakları yere basan çağdaş medeniyetler seviyesi ulaştı. Ufku açık, istikrarlı, itibar sahibi bir ülke haline geldik. 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde her seçimde olduğu gibi bu seçimden de galibiyetle ayrılacağız. Gaziantep, Ak Parti’yle şahlanacak. Diğer partiler milletvekili aday adayı bulamazken birbirinden kıymetli aday adaylarımızla temayülü gerçekleştiriyoruz.”

“DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞIYORUZ”

Ak Parti Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, 7 Haziran seçimleri öncesi gerçekleştirdikleri temayül yoklamasının partililere, aday adaylarına, Ak Parti’ye ve Türkiye siyasi hayatına hayırlı olmasını temenni etti.

Gaziantep’teki temayülde demokrasi şöleni yaşadıklarını ifade eden Ak Parti Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu şöyle konuştu: “81 ilde 146 bin teşkilat mensubunun katılımıyla yaklaşık 6 bin adayımızın temayül yoklamasıyla karşı karşıyayız. Ak Parti, siyasi hayata başladığı ilk günden itibaren istişareyi siyasi hayatın en üst seviyesinde tutmuştur. Bugün de bunu gerçekleştirmekteyiz. 7 Haziran seçimlerine giderken bizim en önemli amaçlarımızdan bir tanesidir. 7 Haziran seçimlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ikinci kalkınma devrini yaşayalım. Burada biz sadece bireysel hakkımızı ifade etmeyeceğiz, sadece oy kullanmayacağız. Sandığın mecburiyetine devam, Türkiye’de yenilikleri gerçekleştirmek, Ak Parti bugün gelecekle buluşturdu, yarın da gelecekle buluşturmaya devam edecek.”

”MİLLET SANDIKTA CEVAP VERECEK”

Ak Parti Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, ülkemizde siyasetin nasıl olduğunu hem muhalefet partilerine hem de Ak Parti’ye dudak bükenlere de gösterdiklerini söyledi.

Ak Parti’ye saldırının nedeninin Türkiye’nin eski kodlarını kabul etmemelerinden kaynaklandığını vurgulayan Ak Parti Teşkilat Başkanı Soylu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir taraftan çözüm sürecindeki başarımızı, diğer taraftan da Şah Fırat Operasyonu’nda Türkiye’nin ortaya koyduğu kuvveti, kudreti ve iradeyi beğenmiyorlar. Onlar beğenmesin, bütün dünyanın şaşkın bakışları altında, kendi mirasımıza, kendi tarihimize, kendi medeniyetimize, stratejik aklımıza nasıl sahip çıktığımızı beğenmiyorlar. Ak Parti ve kadroları, Türkiye’de siyasetin nasıl olduğunu, muhalefete ve Ak Parti’ye dudak bükenlere de öğretiyor, öğretmeye devam edecek. Ak Parti’yi beğenmeyenlere millet sandıkta cevap verecek.”

“KİŞİ BAŞI GELİR ARTACAK”

Ak Parti Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin geleceğinin, birlik ve beraberliğinin çözüm süreci olduğunu iddia etti.

Çözüm süreci iradesini ortadan kaldırmaya çalışanlara karşı sabrettiklerini ifade eden Ak Parti Teşkilat Başkanı Soylu, şunları dile getirdi: “Kardeşi kardeşe vurdurmaktan medet umup Türkiye’yi zayıflatarak, gücünü eksiltmeye çalışanlara karşı inatla, ısrarla, sabrettik. Türkiye’de çözüm sürecinin başarısını sadece 785 bin kilometrekare olarak görmedik. Balkanların, bir taraftan Orta Asya’nın, Kafkasya’nın, bir taraftan da Ortadoğu’nun barışı olarak gördük. Silahlara vedayla Türkiye’de demokrasi yükselecek ve kişi başına milli gelir artacak. Türkiye’de 25 bin dolara nasıl ulaşacağımızı, demokrasimizi nasıl yükselteceğimizi, insan kaynağını etrafımızdaki dünyada ve coğrafyada nasıl hakim kılacağımızı ve nasıl dünyanın en büyük 10 devletinden biri olacağımızı bir kez daha göstereceğiz.”

Ak Parti Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kadına yönelik şiddete karşı başlatılan ‘Kararlıyız Biz de Varız’ kampanyası kapsamında salona asılan afişe imza atarak kampanyaya destek oldular.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?