USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Ilısu Barajı gölünde batan sandal hakkında açıklama

Siirt'te Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı gölünde sandalın batması sonucu suya düşen 8 kişi kurtarıldı. AFAD İl Müdürü Cahit Akkoyun, 'Çok şükür bir kaybımız, yaralımız yok.' ifadelerini kullandı.

Ilısu Barajı gölünde batan sandal hakkında açıklama
11-06-2023 19:38
Google News

Siirt’te akşam saatlerinde kent merkezine yaklaşık 13 kilometre mesafede bulunan Botan Vadisi Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı havzasında 8 kişi sandala binerek açıldı. Baraj gölünde gezintiye çıkan 8 kişinin bulunduğu sandal henüz bilinmeyen nedenle battı. Sandalın battığını görenler durumu yetkililere bildirdi.

GÖRGÜ ŞAHİTLERİ 8 KİŞİYİ GÖLDEN KURTARDI

Suya düşen 8 kişi çevredekilerin de yardımıyla kurtarılarak, kıyıya ulaştırıldı. Olay yerine jandarma, 112 Acil Sağlık, UMKE jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Kurtarılan kişiler kontrol amaçlı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. AFAD İl Müdürü Cahit Akkoyun, ihbar üzerine bölgeye geldiklerini belirterek, suya düşen 8 kişinin kurtarıldığını söyledi.

AFAD İl Müdürü Cahit Akkoyun

"ÇOK ŞÜKÜR KAYBIMIZ YOK"

Akkoyunlu, herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını ifade ederek, "AFAD, jandarma, UMKE ve ambulanslar olmak üzere hepimiz buraya intikal ettik. Burada gördüğümüz kadarıyla sandal tarzı bir deniz taşıtına 8 kişi binmiş ve karşıya geçmek istemişler ancak alabora olması sonucunda suya düşmüşler. Kendi imkanlarıyla ve buradaki vatandaşlar tarafından çıkarılmıştır. Herhangi olağanüstü bir şey yok. Çok şükür kayıp ve yaralımız yok" dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?