USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İlim Yayma Cemiyeti ramazanda da depremzedelerin yanında

İlim Yayma Cemiyeti, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen illerde yaptığı insani yardım çalışmalarına ramazan ayında da devam ediyor.

İlim Yayma Cemiyeti ramazanda da depremzedelerin yanında
23-03-2023 11:08
Google News
İstanbul

Cemiyetin açıklamasına göre, deprem bölgesinde görev yapan devlet görevlilerine ve sivil toplum çalışanlarına sağlanan konaklama hizmeti sürdürülecek.

Kahramanmaraş'taki İlim Yayma Cemiyeti yurdunda oluşturulacak ramazan çadırında depremzedelere yönelik etkinlikler yapılacak.

Mevcut günlük 3 öğün yemek dağıtımı yapılan Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ile Osmaniye'nin Bahçe ilçelerindeki mutfaklarda depremzedelere iftar ve sahurda yemek verilecek.

Adıyaman ve Kahramanmaraş'taki yurtlarda konaklayan AFAD, UMKE, polis, asker ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarından oluşan yardım ekipleri için ramazan boyunca sahur ve iftar sofraları kurulacak.

Adıyaman'da kurulan Abdullah Can Eğitim ve Etkinlik Alanı ile Kahramanmaraş'taki Zeynep Kösemen Eğitim ve Etkinlik Alanı'nda yürütülen çalışmalar ramazanda devam edecek.

Cemiyetin eğitim merkezlerinde de 7-14 yaş arası çocuklara yönelik eğitim programı koordinatör eşliğinde gençlik liderliği eğitimi almış gönüllü üniversite öğrencileri tarafından yürütülüyor.

Program kapsamında görsel okuryazarlık, el becerileri, hikaye ve masal okuma, oyun saati ve psikososyal destek çalışmaları yapılan eğitim ve etkinlik alanlarında, çocuklar için kütüphane ile oyun yerleri bulunuyor.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?