USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

İl Sağlık Müdürü Dr. Sarıkaya hastanelerde sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini değerlendirdi

İl Sağlık Müdürü Dr. Sarıkaya hastanelerde sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini değerlendirdi
12-01-2024 19:10
Google News

Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, Çankırı’nın ilçelerinde bulunan İlçe Devlet Hastanesi, TSM, ASM ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını yerinde inceleyerek sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini değerlendirdi.


Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, Orta, Eldivan, Şabanözü, Korgun, Ilgaz ve Kurşunlu ilçelerinde bulunan İlçe Devlet Hastanesi, TSM, ASM ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını yerinde inceleyerek sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini değerlendirdi. Kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmak üzere yapımı devam eden, Orta İlçe Devlet Hastanesi ile Ilgaz TSM-ASM ve 112 ASHİ hizmet binası inşaat alanında inceleme ve değerlendirmelerde bulunan Dr. Sarıkaya, sağlık tesisi yönetiminden brifing aldı.


İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya ziyaretleri sonrası yaptığı konuşmada, "Sağlık alanında son 4-5 yılda Çankırı’ya yapılan kimisi tamamlanan hizmete açılan kimisi de tamamlanmak üzere olan çok büyük yatırımlardan dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya, Valilerimize, milletvekillerimize ve zerre emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?