USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

İETT şoförüne saldıran Burak Yörük'ten açıklama! "Beni camdan içeri çekmesiyle..."

Oyuncu Burak Yörük'ün trafikte tartışma sonrası İETT şoförüne saldırdığı anlar gündeme bomba gibi düşmüştü. Yörük yaşanan olayla ilgili açıklama yaparak "Tartışma beni camdan içeri çekmesiyle fiziksel bir mücadeleye dönüştü" dedi.

İETT şoförüne saldıran Burak Yörük'ten açıklama!
03-04-2022 16:37
Google News

Burcu Özberk ile Aşk Mantık İntikam dizisinde rol alan oyuncu Burak Yörük ve İETT şoförü arasında trafikte çikan gerilim kavgaya dönüştü. Yörük araçtan inerek İETT şoförüne saldırdı. Yörük’ün gündeme gelen saldırı görüntüleri olay olurken ünlü isim sosyal medyadan yaşadıklarını anlattı.

Genç oyuncu Burak Yörük, trafikte tartıştığı İETT şoförüne saldırdıGenç oyuncu Burak Yörük, trafikte tartıştığı İETT şoförüne saldırdıMagazin

Burak Yörük açıklamasında "Öncelikle şiddetin her türlüsüne karşı olduğumu belirtmek isterim" diyerek başladı. Ünlü oyuncu açıklamasında şunları söyledi:

"Kız arkadaşımı trafikte zor durumda bırakan, sıkıştıran ve yetmiyormuş gibi yanımızdan geçerken küfürler eden bir otobüs şoförüyle girmiş olduğumuz sözlü tartışma; beyefendinin tahrikleri, küfürleri ve sonrasında beni doşarı çağırmasıyla büyüdü.

Doğru olan kendisiyle hiç muhatap olmadan polise haber verip şikayetimi yapmaktı. Ancak tartışma kendisinin beni camdan içeri çekmesiyle fiziksel bir mücadeleye dönüştü."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?