USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Halk Buluşması"na katıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Biz belediye bütçeleriyle çok iş yapıyoruz, devlet bütçesiyle neler yaparız siz düşünün." dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Halk Buluşması"na katıldı
27-04-2023 09:05
27-04-2023 09:24
GAZİANTEP
Google News

İmamoğlu, Tur Otobüsleri Park Alanı'nda düzenlenen "Halk Buluşması" programında, Gaziantep'te olmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Seçimleri kazanmaları halinde adaleti tesis edeceklerini belirten İmamoğlu, "İlk adım olarak, 'Hak, hukuk, adalet' diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nu, bu ülkenin en kapsamlı uzlaşmasıyla Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Bu ülkenin tamamı, 86 milyonun hepsi yerli ve millidir." diye konuştu.

İmamoğlu, özgürlük, barış, sevgi ve adaletle dolu günlere uyanacaklarını dile getirerek, dertlerinin hayır duası almak olduğunu vurguladı.

"Biz belediye bütçeleriyle çok iş yapıyoruz, devlet bütçesiyle neler yaparız siz düşünün." ifadelerini kullanan İmamoğlu, "Bizim olduğumuz yerde haram yenmez. Ülkemizde ekonomiyi, eğitimi, sağlığı ve her konuyu çok iyi bilen kadrolarımız var, göreceksiniz, 'Helal olsun' diyeceksiniz." değerlendirmesinde bulundu.
İmamoğlu, ülkede binlerce haksızlık hikayesi olduğunu savunarak, şunları kaydetti:
"Çünkü bu haksızlıklar benim siyasi yaşamımda da var. Hapis cezaları verdiler bana. Her türlü engellemeyi yaptılar bana. Bakın insanları haksız yere cezaevlerine attılar. Benim yol arkadaşım bugün 1 yılını doldurdu. Tek derdi güzel şehircilik olan ve bir parkın yok olmaması için mücadele eden Tayfun kardeşim ve arkadaşları 1 yıldır hapiste. Tayfun Kahraman'a 15 Mayıs'ta özgürlük gelecek. Ona da özgürlük gelecek, arkadaşlarına da. Hep birlikte yeni ve güzel bir ülkeye uyanacak. Kavga yerine sevgi ve muhabbetle dolu yeni bir döneme gireceğiz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?