USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
Magazin

Hulusi Akar’ın sağ kolu FETÖ toplantısından çıktı! ‘Oğlumu çok kötü azarlamış…’

Barış Pehlivan, bir FETÖ itirafçısının AKP'li eski milletvekili ve şimdiki Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay'ın örgüt toplantılarına katıldığına dair ifade verdiğini aktardı.

Hulusi Akar’ın sağ kolu FETÖ toplantısından çıktı! ‘Oğlumu çok kötü azarlamış…’
01-02-2022 15:17
Google News

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, bugünkü köşesinde 'Onlar oldu şerefli, biz olduk şerefsiz' başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Pehlivan bugünkü yazısında, Elazığ'daki bir FETÖ davasındaki itirafçı olan sanığın ifadelerine yer verdi. FETÖ'cü darbe giriÅŸimi 15 Temmuz’dan sonra tutuklanan ve 22 ay hapiste kalan ismin itiraflarını aktaran Pehlivan, Elazığ eski AKP milletvekili ÅŸimdiki Milli Savunma Bakan Yardımcısı Åžuay Alpay'ın örgüt toplantılarına katıldığına dair ifade verildiÄŸini anlattı.

OÄžLUMU AZARLAMIÅž

Ä°tirafçı isim, daha sonra oÄŸlunun Alpay ile görüşerek yardım istediÄŸini ve "Babamı tanıyorsunuz partinin insanısınız" dediÄŸini ancak Alpay tarafından ‘Git, bu iÅŸlere ben bakamam; kendinizi yaktınız, beni de yakmayın’ diyerek azarlandığını söyledi.

ONLAR OLDU ÅžEREFLÄ° BÄ°Z OLDUK ÅžEREFSÄ°Z

Ä°tirafçı isim, Pehlivan ile görüşmesini ÅŸu sözlerle sürdürdü; "Ben radikal bir insandım. Dinimden dolayı sohbetlere giderdim. Sonra anladım ki darbeyi biz dincilerden öğrendik, en büyük darbeyi onlardan yedik. Bizi hem dinimize hem de vatanımıza küstürdüler…

Adalet denen bir ÅŸey varsa, neden Åžuay Alpay’a yok? Niye siyasilere yok? Neden sadece bize var? Kadir Ä°nanır’ın Yılanların Öcü’nde dediÄŸi gibi, ‘Yahu gözünü sevdiÄŸim, bu kanun sadece bize mi iÅŸler?’

Bank Asya’da hesabımın bulunmasını ve oÄŸlumun onların okulunda okumasını tam 22 ay bedelle ödedim. Allah ÅŸahittir, Åžuay Alpay’ın çocukları da aynı okulda okudu. Ama onlar oldu ÅŸerefli, biz olduk ÅŸerefsiz.”

Yazının tamamı için tıklayın!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Mehmet badem
Mehmet badem 2 yıl önce
Forkliftin üstüne düşmedi forkliften aşağı düştü arkadasimiz
Şahin Öztürk
Şahin Öztürk 2 yıl önce
Ambulans gelmedi ilk müdahe yapılmadı biz kendi imkanlarımızla palette götürdük
Akrabası
Akrabası 2 yıl önce
Olay günü ambulans gelmemiş olup personellerce taşınmıştır. Ayrıca akademi hastanesinde vefat etmiştir
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKÄ°P EDÄ°N...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?