USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hemşehri Derneklerinden Gto’ya Ziyaret

Diyarbakırlılar Derneği Başkanı Raif Ateşsönmez, Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Hakkı Kılıç, Mardinliler Derneği Başkanı İbrahim Ağırman, Vanlılar Derneği Başkanı Nizamettin Keremoğlu, Siirtliler Derneği Başkanı Abdullah Parlak, Bingöllüer Derneği Başkanı Yaşar Özateş, Batmanlılar Derneği Başkan Vekili Hatip Çiftçi ve Cizreliler Derneği Başkanı Zeki Ensarioğlu, GTO’yu ziyaret etti.

Hemşehri Derneklerinden Gto’ya Ziyaret
12-10-2023 15:19
12-10-2023 15:23
GAZİANTEP
Google News

Derneklerin Gaziantep’te yürüttüğü faaliyetler, kent ekonomisi, güncel konular ve GTO ile yapılabilecek iş birliklerinin değerlendirildiği ziyarette konuşan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, “Gaziantep’imiz her anlamda örnek teşkil eden bir kent… Ülkemizin pek çok şehrinden gelen ve burada kök salmış hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyor, bu birlikten elde ettiğimiz güç sayesinde de ülkenin lokomotif illerinin başında geliyoruz. Bulunduğum her ortamda dile getiriyorum, Gaziantep dendiğinde tüm dernekler, STK’lar, kurumlar, bürokratlar, parti fark etmeksizin tüm milletvekilleri bu kent için bir olur, birlik olur ve değer yaratır. Bu özelliğimizle de tüm şehirlere örnek konumdayız.” dedi.

Şehirlerin gelişiminde sivil örgütlenmelerin çok önemli bir yer tuttuğunu da ifade eden Başkan Yıldırım, Gaziantep’te faaliyet gösteren hemşehri derneklerinin çalışmalarıyla Gaziantep’in kültürel ve sosyal gelişimine önemli katkılar sağladığını ifade etti.

TOBB Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen GTO Başkanı Tuncay Yıldırımı tebrik eden dernek başkanları ise Gaziantep Ticaret Odasının hayata geçirdiği projeler ve ses getiren çalışmalarının tüm Gaziantep’te memnuniyetle karşılandığını belirterek şehre katkı sağlayacak tüm organizasyonlarda Gaziantep Ticaret Odası ile iş birliği yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?