USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hayırsever Karakuşoğlu Ailesinden Anaokulu Desteği!

Hayırsever Karakuşoğlu Ailesi tarafından yaptırılacak olan Anaokulu protokolü, Gaziantep Valiliği koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile hayırsever Karakuşoğlu Ailesi arasında imzalandı.

Hayırsever Karakuşoğlu Ailesinden Anaokulu Desteği!
27-07-2023 12:10
27-07-2023 12:14
GAZİANTEP
Google News

Düzenlenen Protokole; Gaziantep Valisi Kemal Çeber, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, hayırseverler Erkan, Hacı, Aysel ve Erdal Karakuşoğlu katıldı.

Protokolde konuşan Vali Kemal Çeber; “Güzel bir Gaziantep sabahında çok asil bir aile ile birlikteyiz. Ailemiz, bir ailenin yaşayabileceği en büyük acıyı yaşamış. Henüz hayatının baharında olan kızı, damadı ve çocukları depremde şehit olmuş. Anlatırken bile insanın tüylerini diken diken eden bir acı. Ailemiz, çocukları ve depremzedeler için dua ederken bir yandan da onların isimlerini nasıl yaşatabiliriz diye düşünmüşler. Milli Eğitim Müdürü ile konuşup bu düşüncelerini bu seviyeye getirmişler. Aslında burada devlet ve vatandaş olarak hem halleşiyor hem de dertleşiyoruz. Biz devlet olarak derdi anlamaya gayret ediyoruz. Nasıl ki bir an önce herkesi evlerine sokabilmek ve afetin izlerini silmek için devletin bütün mekanizmalarını hayata geçiriyorsak, vatandaşlarımızın acılarını hafifletecek her imkânı açmaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımız da bir taraftan dualarını edip acılarını yaşarken bir taraftan da çocuklarının ruhlarına nasıl yetişirim diye düşünürken topluma, millete ve devlete faydası olacak bir işi de yapmış oluyor. Biz de ailenin ismini anaokulunda yaşatacağız. Her bir sınıfa torunlarının isimlerini vereceğiz. İnşallah o okulda eğitim alan her bir çocuğun ailesi dua ettikçe onların ruhları rahatlayacak. Rabbim tüm şehitlerimizi nur içinde yatırsın. Allah hayrınızı kabul etsin.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü konuşmasında; “Bugün çok özel bir projeye imza atacağız. Hayırsever ailemizin 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde yitirdikleri kızı, damadı ve çocuklarının anısına yaptıracakları anaokulunun protokolünü imzalamak için buradayız. Deniz Mahallesinde inşa edilecek olan Anaokulu 8 derslikli olacak. Okulöncesine önem verilen bu dönemde Anaokulunun Gaziantep’ e kazandırılmasına destek olan hayırsever ailemize teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerine yer verdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?