USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hatayspor'un Mersin'de kullanacağı 2 sahada altyapı çalışmaları bitti

Depremlerden etkilenen ve 2023-2024 sezonundaki çalışmalarını Mersin'de gerçekleştirecek Trendyol Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor'un kullanımı için Erdemli ilçesinde yapımına başlanan 2 futbol sahasının altyapı çalışmaları tamamlandı.

Hatayspor'un Mersin'de kullanacağı 2 sahada altyapı çalışmaları bitti
13-07-2023 15:39
Google News
Mersin

Valiliğin açıklamasına göre, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Atakaş Hatayspor Kulüp Başkan Vekili Aydın Toksöz ve Hatayspor Stadyum ve Hataystore'dan sorumlu yönetici Selçuk Akıllı'yı makamında ağırladı.

Pehlivan, buradaki konuşmasında, depremler nedeniyle gelecek sezon Hatayspor'u Mersin'de misafir edeceklerini hatırlattı.

Erdemli Atış Poligonun'da Hatayspor'a tahsis edilen alanla ilgili bilgi veren Pehlivan, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın oluruyla Hatayspor'a tahsis ettiğimiz 40 dekar alan üzerindeki 2 futbol sahasının altyapı çalışmalarını tamamladık. Sahaların üst yapı çalışmasını da Türkiye Futbol Federasyonu yapacak. İnşallah sahalar sezona yetiştirilecek." ifadelerini kullandı.

Pehlivan, depremden etkilenen, can kayıpları olan ve tesisleri yıkılan Hatayspor'u kentte misafir edecek olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, Akdeniz ekibine başarı diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?