USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Haliliye Belediye Başkanı açıkladı! Yüzde yüzü bitti, yeni aşamaya geçtik

Selin vurduğu Şanlıurfa Haliliye'de Belediye Başkanı Mehmet Canpolat Haber7'ye açıklamalarda bulundu. Canpolat açıklamalarında, 'Mahallelerimiz %100 oranında bitirdik. Artık köpükle yıkamaya başladık.' dedi.

Haliliye Belediye Başkanı açıkladı! Yüzde yüzü bitti, yeni aşamaya geçtik
22-03-2023 13:39
Google News

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat sel ile mücadelede gelinen noktayla ilgili Haber7'ye önemli açıklamalarda bulundu. 

Mehmet Canpolat şunları söyledi:

Haliliye Belediyesi, selin olduğu ilk dakikadan itibaren tüm personeli ile 7/24 çalışıyor. Askerlerimiz geldiler, yardım ettiler. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Şanlıurfa Valiliğimiz himayesinde, Kaymakamlığımız da dahil olmak üzere AFAD kontrolünde birçok kurum kuruluş ile hareket ediyoruz. Ben onlara şükranlarımı arz ediyorum. Yine yapılan toplantılarda İçişleri Bakanımız, Tarım Bakanımız, Maliye Bakanımız sürekli bizlerle birlikte oldular.

"ARTIK KÖPÜKLE YIKAMAYA GEÇTİK"

Şanlıurfa Valiliği ile hep birlikte Türkiye'nin birçok noktasından gelen araç destekleri ile birlikte Haliliye ilçemizde selin izleri %80-90 civarında silmiş bulunmaktayız. Mahallelerimiz %100 oranında bitirdik. Artık köpükle yıkamaya başladık. Şu anda bulunduğumuz Ertuğrulgazi ve Veyselkarani Mahallelerini köpükle yıkamaya başladık. İnşallah akşam saatlerinde de bu mahalleyi de mahalleli vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Ben çalışan tüm kardeşlerime şükranlarımı arz ediyorum. Şahsım da dahi olmak üzere 7/24 esasına göre çalıştık. Haliliye dimdik ayağa kalktı ve kaldığı yerden devam ediyor. 

"EN KISA SÜREDE SUYUMUZ İÇİLEBİLİR HALE GELECEK"

Kaymakamlığımızla birlikte bizim aşevimizden burda zarar gören kardeşlerimize, ekipler halinde çalışan kardeşlerimize çorba ve aşevimiz hizmet vermeye devam etti. Bir taraftan da Fırat havzasının kirlenmesi nedeniyle şehirdeki içme suyuyla birlikte Kaymakamlığımızla ve Valiliğimizle dağıtımlarımız devam etti. Her geçen gün suyumuzun kalitesi de düzelmeye devam ediyor.  Anlık olarak ŞUSKİ Genel Müdürlüğü suyumuzun laboratuvar ölçümlerini yapıyor. Ve her geçen gün suyun kalitesinin daha iyiye gittiğini söylüyor.  En kısa sürede sularımızda içilebilir vaziyete gelecek. 

Haliliye bu akşam itibariyle tüm mahallelerimizde işimizi bitirmiş, artık ince detay köpüklü yıkamalara geçmiş bir hale geleceğiz.  Bize destek olan başta bakanlarımız Süleyman Soylu, Nureddin Nebati, Vahit Kirişçi ve diğer bakanlarımıza, sayın Cumhurbaşkanımıza ve devletim tüm kurumlarına şükranlarımı arz ediyorum. 

"DEPREMZEDE VE SELZEDE VATANDAŞLARIMIZN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Depremzede ve selzede vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. İnşallah ramazan ayında da kendileriyle birlikte olacağız.  Hem yapacağımız yardımlarla hem de iftarlarla birlikte her zaman vatandaşımızın yanında olmaya ve onların hizmetinde olmaya devam edeceğiz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?