USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Haber7 gündeme getirdi Erdoğan duyurdu: En büyük mağdur AK Parti

Haber7'nin bugüne kadar provokatif saldırılardan en çok etkilenen partinin AK Parti olduğunu gündeme getirmesinin ardından bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da yaptığı konuşmada konuyu dile getirdi.

Haber7 gündeme getirdi Erdoğan duyurdu: En büyük mağdur AK Parti
01-04-2023 22:38
Google News

    Haber7-Özel

Haber7'nin gündeme getirdiği terörden en çok mağdur olan partinin AK Parti olduğu gerçeğini bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dile getirdi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile Abdullah Paşa Mahallesi TOKİ alanında düzenlenen "Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni"ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına yanlışlıkla gelen kurşun sonrası "Saldırıya uğradık" diyerek ortalığı ayağa kaldıran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve muhalefet medyasına gönderme yaptı. Türkiye'de en çok saldırıya uğrayan partinin AK Parti olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'de terör örgütlerinin çıkar örgütlerinin en çok saldırdığı parti malum AK Parti'dir. Yüzlerce saldırıya uğradık. Onlarca arkadaşımız alçakça şehit edildi. Parti binalarımız, araçlarımız, partililerimizin iş yerleri, evleri kurşunlandı, yakıldı. Üstelik bu saldırıların çoğu da altılı koalisyonun yedili koalisyonun, düne kadar gizli artık aleni yedinci ortağı olan bir partinin sırtını dayadığı örgüt tarafından gerçekleştirildi." dedi. 

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?