USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Güzellik merkezinde vahşet: Birlikte yaşadığı kadını katletti

Sultangazi'de bir adam birlikte yaşadığı Gamze Akar'ı 15 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Güzellik merkezinde vahşet: Birlikte yaşadığı kadını katletti
13-08-2023 17:39
Google News

Sultangazi'de bir adam bir süredir birlikte yaşadığı kadını çalıştığı işyerinde 15 bıçak darbesi ile öldürdü. Bununla yetinmeyen adam daha sonra aynı bıçağı kendini yaralayarak intihar girişiminde bulundu.

Olay, dün saat 11.00 sıralarında Sultangazi Eski Habibler Mahallesi'nde 6 katlı bir iş merkezinin 4. katındaki bir güzellik merkezinde yaşandı. İddiaya göre güzellik merkezinde müdürlük yapan Gamze Akar ile bir süredir birlikte yaşadığı öğrenilen Halil Akar ile ofiste bir araya geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle ikili arasında çıkan sözlü tartışma sonrası Halil Akar, Gamze Akar’ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladı. Sonrasında Halil Akar, aynı bıçakla kendisini yaralayarak intihar girişiminde bulundu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalesi sonrası ağır yaralı olan Gamze Akar ve Halil Akar ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Gamze Akar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Güzellik merkezinde müdür olarak çalışan Gamze Akar’ın bir süredir Halil Akar’la birlikte yaşadığı, çiftin arasında son zamanlarda sürekli tartışma olduğu ve Gamze Akar’ın polise şikayette bulunduğu öğrenildi.

15 YERİNDEN BIÇAKLAYIP ÖLDÜRDÜ

Çalıştığı güzellik merkezinde tartıştığı Halil Akar tarafından bıçaklanarak öldürülen Gamze Akar’ın ilk incelemesinde vücudunda 15 bıçak darbesi olduğu öğrenildi. Akar’ın cenazesi yapılan incelemelerin ardından defnedilmek üzere memleketi Erzurum’a gönderildi.

Öte yandan, Halil Akar'ın yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?