USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Güneşler Bellona’dan kan bağışı kampanyası

Türk Kızılay’ı ve Gaziantep Güneşler Bellona işbirliğiyle kan bağış kampanyası başlatıldı.

Güneşler Bellona’dan kan bağışı kampanyası
07-05-2016 15:25
Google News
Güneşler Bellona Mağazası’nın önünde kurulan kan bağışı çadırı gönüllü bağışçılar kan bağışı yaptı. Güneşler Bellona Sahibi Mustafa Güneş, “Kan bağışında vatandaş desteği çok önemli, kan veren tüm vatandaşlarımıza ve personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Sosyal sorumluluk projelerinde gösterdiği büyük duyarlılıkla dikkat çeken Güneşler Bellona, örnek bir çalışmaya daha imza attı. ‘Damla damla hayat’ sloganıyla hareket eden Türk Kızılay’ı ile Güneşler Bellona bir kan bağışı kampanyası başlattı. . Güneşler Bellona Mağazası’nın önünde kurulan kan bağışı çadırında Türk Kızılay’ının beş kişiden oluşan uzman personeli gün boyunca duyarlı kan bağışçılarından kan aldı.

 

MUSTAFA GÜNEŞ: KAN BAĞIŞINDA VATANDAŞ DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ

 

Kızılay’ın ‘Damla damla hayat’ sloganına dikkat çeken Güneşler Bellona Sahibi Mustafa Güneş, “Gerçekten kan, kaynağı insan olan bir maddedir. Temini tamamen gönüllülük esasına dayanır. Hayati bir öneme sahip olan kan için Türk Kızılay’ı sürekli kampanyalar düzenliyor. Kan bağışında bulunan tüm vatandaşlarımıza ve personelimize teşekkür ediyorum. Kan bağışında vatandaş desteği çok önemli” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?