USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Güldür Güldür'den gittikten sonra Eski Yeni'yle dönüyor! Onur Buldu'dan radikal karar

Komedi ve eğlence programı Güldür Güldür’le yolları ayırıp kod adı ‘Eski Yeni’ dizisiyle el sıkışan Onur Buldu’nun başrolü paylaşacağı isim izleyenleri şaşkına çevirdi.

Güldür Güldür'den gittikten sonra Eski Yeni'yle dönüyor! Onur Buldu'dan radikal karar
09-05-2023 13:09
Google News

Güldür Güldür’deki kariyerini nihayete erdirdikten sonra TRT1’in yepyeni dizisi kod adı Eski Yeni’yle anlaşan Onur Buldu'ya detaylar şekillenmeye başladı. Öner Arslanel’in kuruculuğunu üstlendiği Fabrika Yapım imzalı kod adı Eski Yeni dizisinde Güldür Güldür’ün unutulmaz ismi Onur Buldu’ya hangi ismin eşlik edeceği kesinleşti.

Mayıs ayında çekimlere başlanması ve Haziran ayında ise yayın serüvenine başlangıç yapması beklenen kod adı Eski Yeni dizisinde Onur Buldu’nun yeni partneri Aycan Koptur'un olacağının bilgisine ulaşıldı.

Senaryosunu Baykut Badem'in kaleme aldığı ve cast direktörlüğünü ise Yelda Gürkan'ın üstlendiği kod Adı Eski Yeni projesi renkli öyküsüyle aile kavramının ehemmiyetine dikkat çekmeye geliyor.

Ünlü oyuncu TRT projesiyle bomba gibi dönüyor! Yeni rolüyle seyirciyi ters köşe yaptıÜnlü oyuncu TRT projesiyle bomba gibi dönüyor! Yeni rolüyle seyirciyi ters köşe yaptı

Onur Buldu'nun yeni rol arkadaşı Aycan Koptur, Muhteşem Yüzyıl, Çocuklar Duymasın, Yılanların Öcü, Seviyor Sevmiyor, Aslan Ailem, Dayan Yüreğim, Kazara Aşk gibi yapımlarda kameralar karşısına geçmişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?