USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GTO MYM, belgelendirmeye devam ediyor

GTO Mesleki Yeterlilik Merkezi (GTO MYM), “D1 Temel Bina Akustiği” ve “Kimyasal Değerlendirme Uzmanı” alanlarındaki eğitimler sonrasında sınava girerek belge almaya hak kazanan adaylara belgelerini verdi.

GTO MYM, belgelendirmeye devam ediyor
25-01-2024 13:48
25-01-2024 13:55
GAZİANTEP
Google News

Belgelendirme töreninde konuşan ve Gaziantep Ticaret Odasının bölgesinde Mesleki Yeterlilik Belgesi veren ilk sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten GTO MYM Yönetim Kurulu Başkanı ve GTO Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Duman, GTO MYM ile Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu bulunan mesleklerin yanında bölgedeki ihtiyaçlar doğrultusunda düzenledikleri eğitimlerle de bölgenin gelişimine katkı sunduklarını söyledi.
Yılmaz Duman ayrıca belge almaya hak kazanan katılımcıları tebrik ederek, “Umuyorum ki düzenlediğimiz eğitimler sonrası belge almaya hak kazanan tüm katılımcılar firmalarımız ve şehrimiz için kıymetli işlere imza atacak. GTO MYM olarak en önemli hedefimiz iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman eksiğini gidermek Biliyorsunuz ki nitelikli, kalifiye eleman ihtiyacı son yıllarda giderek arttı. Bizler de bu ihtiyacı gidermek adına belge almanın zorunlu olduğu alanlar dışında da eğitimler düzenliyor, belgelendirme faaliyetleri yürütüyoruz. Bu faaliyetlerdeki yegane amacımız bölgemizin beşeri sermaye kalitesini artırmaya katkı sunmak” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?