USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU’NDAN ŞAMİL TAYYAR’A ÖVGÜ; "TÜRKİYE’YE ÇOK DAHA GÜZEL ŞEYLER KATACAKSINIZ."

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep ile ilgili bütün problemlerin çözümünde her zaman diğer milletvekilleriyle birlikte hareket ettiklerini vurgulayarak, ‘’Allah kısmet ederse yeni dönemde bu ilişkiyi daha üst seviyeye çıkarmak istiyoruz’’ dedi.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU’NDAN ŞAMİL TAYYAR’A ÖVGÜ; "TÜRKİYE’YE ÇOK DAHA GÜZEL ŞEYLER KATACAKSINIZ."
06-05-2015 22:27
Google News
Yeniden milletvekili adaylığı süreci kapsamında ziyaretlerde bulunan Milletvekili Tayyar, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret ederek, şehirle ilgili projelerini paylaştı.

GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Şamil Tayyar, kendisinin 4 yıl milletvekilliği yaptığını, Allah kısmet ederse yeniden aday olduğunu söyledi.

Sanayi Odası’nın, Gaziantep’in en güzide sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunu belirten Tayyar, şunları kaydetti:

‘’Zaten dışarda da Gaziantep dendiği zaman bir sanayi şehri, bir marka şehri olarak anılıyor. Dolayısıyla ilk akla gelen kurumlardan birisi. Bizim vekilliğimiz boyunca da Sanayi Odası ile çok sağlıklı ilişkilerimiz oldu. Gaziantep ile ilgili bütün problemlerin çözümünde diğer milletvekili arkadaşlarla birlikte hareket ettik. Allah kısmet ederse yeni dönemde, bu ilişkiyi biz daha üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Gaziantep ile ilgili fikirlerimizi, projelerimizi konuşmak için buraya geldik.  Zaman zaman fikir egzersizine, beyin fırtınasına ihtiyaç var diye düşünüyorum. O vesile ile buradayız.’’

-‘’TÜRKİYE’YE ÇOK DAHA GÜZEL ŞEYLER KATACAKSINIZ’’-

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu da konuşmasında, Haziran ayında yapılacak genel seçimin ülkeye hayırlı olmasını temenni etti.

Önümüzdeki dönemde de istikrarın devam etmesinin önemini vurgulayan Konukoğlu, ‘’İkinci dönemde, Türkiye’ye katacağınız çok daha güzel şeyler mutlaka daha fazla olacaktır’’ diyerek, Milletvekili Şamil Tayyar’ı tebrik etti.

Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ise Milletvekiline ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederek, şunları söyledi:

‘’Şeref verdiniz. Bundan önceki 4 yıllık milletvekilliği dönemizde Gaziantep’e çok önemli katkılar sağladınız. Gaziantep’in sorunları ile ilgili gelişmesiyle ilgili önemli çalışmalar yaptınız. Sizin nezdinizde de bütün milletvekillerimize bu konuda teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde de şehrimize, ülkemize güzel hizmetler vermeniz temennisiyle başarılar diliyorum.’’
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?