USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gönül Dağı 84.bölüm fragmanı: Akıl almaz tavır! Dediklerini duyanlar küçük dilini yuttu

Hiç vakit kaybetmeden Dilek’in yerini doldurmak isteyen Yasemin’in gösterdiği tavır Gönül Dağı 84.bölüm fragmanına damgasını vurdu. Taner ile evlilik sürecini hızlandırmak isteyen Yasemin, ‘O nişan da olacak, o düğün de!’ diyerek restini çeker.

Gönül Dağı 84.bölüm fragmanı: Akıl almaz tavır! Dediklerini duyanlar küçük dilini yuttu
25-01-2023 10:32
Google News

Gönül Dağı’nda Dilek’in hasretiyle yanıp tutuşan Taner, onu kalbinden söküp atamaz ve o boşluğu kimsenin dolduramayacağını vurgular. Ondan başkasını asla sevemeyeceğinin altını çizen Taner, kendisi için bu saatten sonra hiçbir şeyin önemi kalmadığı için Yasemin’le evlilik yoluna girmeyi kabul eder. Gönül Dağı’nda aşık olmadığı biriyle yuva kurmayı göze alan Taner’in apar topar karar vermesi özellikle amcaoğullarını bir hayli düşündürür.

Teşkilat yeni bölüm fragmanında sağ gösterip sol vuruyorlar! Düğümler tek tek çözülüyorTeşkilat yeni bölüm fragmanında sağ gösterip sol vuruyorlar! Düğümler tek tek çözülüyor

Gönül Dağı 84.bölüm fragmanında Dilek’in yerine geçmek ve Taner’in sevgisini kazanmak için can atan Yasemin’in elini çabuk tutması dikkatlerden kaçmaz. Sürecin hızlı bir şekilde ilerlediğinin farkına varan amcaoğulları şaşkınlığını gizleyemezken, Yasemin de hiçbir aksilik çıkmadan Taner ile bir an önce hayatını birleştirmenin derdine düşer.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?