USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

‘Gençlik Pespektifinden İklim Değişikliği ve Çevre Çalıştayı’ Gaziantep’te düzenlendi

Erasmus kapsamında düzenlenen ‘Gençlik Pespektifinden İklim Değişikliği ve Çevre Çalıştayı’na Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliği yaptı.

‘Gençlik Pespektifinden İklim Değişikliği ve Çevre Çalıştayı’ Gaziantep’te düzenlendi
10-07-2023 09:57
10-07-2023 10:01
GAZİANTEP
Google News

Erasmus Kapsamında Ulusal Ajans tarafından finanse edilen yürütücülüğü Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen Gençlik Perspektifinden İklim Değişikliği ve Gençlik Çalışmalarına Yönelik Uygulamalar Projesi kapsamında Gençlik Pespektifinden İklim Değişikliği ve Çevre Çalıştayı Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iştirakçiliğinde Gaziantep'te gerçekleştirildi. 8-10 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek programa Güneydoğu Anadolu, Ege, Marmara ve Akdeniz Bölgesinden 18-25 yaş aralığında 32 genç davet edildi. Proje ile gençlerin ve ülkenin geleceği açısından büyük öneme sahip olan sorun üzerine düşünmeleri, sorunun çözümü bağlamında gençlik çalışmalarında uygulanması fayda sağlayacak farkındalık, atölye ve etkinlik çalışmaları belirlemeleri için araştırmalarda bulunarak gençlerin karar vericiler ile önerilerini paylaşmasını amaçlanıyor.

Proje ilerleyen süreçte farklı bir ilin ev sahipliğinde devam etmesi planlanıyor. Çalıştay programlarının ardında Türkiye’nin 7 bölgesinden gelen toplam 32 gencin katılımı ile Ankara'da büyük zirve programı gerçekleştirilmesi bekleniyor. Ankara’da gerçekleştirilecek olan Gençlik Perspektifinden İklim Değişikliği ve Çevre Zirvesi’nde elde edinilen politikaların sunumu gerçekleştirilecek.

Çalıştay, Ankara Vali Yardımcısı, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü, Ankara ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri Müdürleri’nin yanı sıra gençlerin yoğun katılımı ile tamamlandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?