USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gençler Hayallerine Bir Adım Daha Yaklaştılar

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursları 4. Dönem çalışmalarına katılan kursiyerlerle bir araya geldi. Son 6 ayda 400’ün üzerinde genci hayallerine bir adım daha yaklaştıran eğitimlerde, tempo bir hayli yüksek devam ediyor.

Gençler Hayallerine Bir Adım Daha Yaklaştılar
05-07-2023 12:51
05-07-2023 12:54
GAZİANTEP
Google News

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen ve her yıl binlerce genci hayallerine giden yolda yalnız bırakmayan Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kurslarında yakın zamanda gerçekleştirilecek olan 30. Dönem POMEM, Spor Bilimleri Fakülteleri Sınavı ve Spor Liseleri Sınavı öncesinde genç kursiyerlerle buluşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gençlerin heyecanlarını paylaşarak, tecrübelerini aktardı.

 YÜZDE 96’NIN ÜZERİNDE BAŞARI ORTALAMAMIZ VAR

Çalışmalarda parkur simülasyonunu birebir standartlarda uygulayarak, sınav esnasında gençlerin performanslarını en üst düzeyde yansıtmalarını sağladıklarını ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, adaylara yönelik yaptığı konuşmada şu sözleri kaydetti:

 “Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursumuzda bugüne kadar adaylarımız, fiziki yeterlilik parkurlarında yüzde 96’nın üzerinde başarı oranını yakalayarak büyük bir başarıya imza attılar. Hedefimiz bu oranı daha yukarıya taşımak. Gençlerimizi meslek hayallerine giden yolda yalnız bırakmayacağımızı ifade etmiştik. Çok şükür yüksek standartlarda bir destekle bu hedefimize ulaştık. Çalışmalarda parkur simülasyonunu birebir standartlarda uygulayarak, sınav esnasında gençlerimizin performanslarını en üst düzeyde yansıtmalarını sağlıyoruz. Şu anda ortaokul düzeyinden başlayarak lisans mezunu arkadaşlarımızın da çalışmalardan yararlanacağı şekilde bir sistem oluşturduk. 4 farklı tesisimizde, sınav içeriklerine özgü hummalı bir çalışma var. Tüm kursiyerlerimize sınav sürecinde yürekten başarılar diliyorum. Çalışmalarda emeği geçen tüm eğitmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?