USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Genç adamı sokak ortasında döverek öldürdüler

KKTC'de 29 yaşındaki Hüseyin Mavideniz, gittiği eğlence mekanında güvenlik görevlileri tarafından dövülerek öldürüldü. Mavideniz'i öldüren güvenlik görevlisi Yazıcı ve iş yeri sahibi Alçiner'e soruşturma amaçlı 3 gün tutukluluk kararı çıktı

Genç adamı sokak ortasında döverek öldürdüler
12-08-2023 09:38
Google News

Babasının tedavisi için İngiltere'den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gelen 29 yaşındaki Hüseyin Mavideniz, önceki gün sabah erken saatlerde İskele'de gittiği bir eğlence mekanında güvenlik görevlileri tarafından dövülerek öldürüldü.

TARTIŞMA ÖLÜMLE SONUÇLANDI

Mavideniz'in arkadaşlarıyla gittiği eğlence mekanında alkolün dozunu kaçırarak taşkınlık yaptığı ve mekandan dışarı çıkması istendiğinde ise güvenlik görevlileri ile tartıştığı aktarıldı.

Güvenlik görevlilerinin yerel saatle 03.30'da Mavideniz'i yaka paça mekandan çıkardığı ve mekanın dışında tekme ve yumruklarla darp ettiği ifade edildi.

Çevredekiler tarafından kaydedilen görüntülerde, güvenlik görevlilerinden Mehmet Yazıcı'nın, başına attığı yumruk sonucu Mavideniz'in yere düştüğü, mekanın işletmecisi Doğu Ömer Alçıner ise, yere düşen Mavideniz'in başına tekmeyle vurduğu görüldü.

Başına aldığı darbeler sonucu ağır yaralanan Mavideniz, olay yerinde hayatını kaybetti.

YAKINLARI HASTANEYİ BASTI

Mavideniz'in ölüm haberini alan yakınları, balyozla hastaneyi basarak, hastanenin camlarını kırıp eşyalara zarar verdi. Polis, hem olay yerinde hem de hastanede olağanüstü güvenlik önlemi aldı.

3 GÜN TUTUKLULUK KARARI

Mavideniz'in ölümünün ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis, önce güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Polis, görgü tanıklarını tek tek tespit edip ifadelerine başvurdu. Polis, yaptığı soruşturma sonucu güvenlik görevlisi Mehmet Yazıcı ile işletmeci Doğu Alçıner'i gözaltına aldı.

Mavideniz'i darp ederek öldüren güvenlik görevlisi Mehmet Yazıcı ve iş yeri sahibi Ömer Alçiner'e mahkeme soruşturma amaçlı 3 gün tutukluluk kararı verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?