USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gecenin Ucunda'nın 2.sezonda da yayınlanmasını bekleyenlere üzen haber! Tarih verildi

Star TV kanalında Salı akşamlarına damgasını vuran, Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çiftini aynı ekipte buluşturan Gecenin Ucunda, final yapan diziler kervanına katılıyor.

Gecenin Ucunda'nın 2.sezonda da yayınlanmasını bekleyenlere üzen haber! Tarih verildi
24-04-2023 21:09
Google News

Konusuyla olduğu kadar kadrosuyla da izleyenlerin kendisine çeken Gecenin Ucunda dizisinden kimsenin beklemediği bir haber geldi. Yayın hayatına iddialı bir başlangıç yapan ve kısa süre içerisinde hatrı sayılır bir kitleye kavuşan Gecenin Ucunda dizisi için yolun sonu göründü.

5 Ekim’den beri TMC Film & Alim Yapım imzasıyla Star TV ekranında varlık gösteren Gecenin Ucunda dizisinin yayından kaldırılması kararlaştırıldı. Erol Avcı ile Kadir Doğulu’nun yapımcılığını, Emre Özdür ile Başar Başaran’ın senaristliğini üstlendiği Gecenin Ucunda dizisinin final tarihi netlik kazandı.

Barış Erçetin’in yönetmenliğinde çekimleri yapılan, Kadir Doğulu’nun ‘Kazım Işık’ ve Neslihan Atagül’ün ise ‘Macide’ karakterini üstlendiği Gecenin Ucunda 25 Nisan tarihinde ekranlara veda ediyor. Toplamda 26 bölüm çekilmesinin planlandığı öğrenilen Gecenin Ucunda dizisinin başroldeki ismi Kadir Doğulu, tam istedikleri bölüm sınırında bitirdiklerini açıkladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?