USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gazişehir Başkanı Konukoğlu’ndan örnek davranış

Spor Toto 1. Lig Play-off yarı final karşılaşması olan Boluspor Gazişehir Gaziantep müsabakası esnasında çıkan olaylarda GFK Başkanı Adil Konukoğlu örnek bir davranış sergiledi.

Gazişehir Başkanı Konukoğlu’ndan örnek davranış
17-05-2018 09:38
Google News
15 Mayıs günü Bolu’da oynanan TFF 1. Lig play-off maçında meydana gelen olaylarda Gazişehirli birçok taraftar yaralanmış, oyuncular taş yağmuruna tutulmuştu. Maç sonrası yaralanan bazı taraftarlar ambulansla hastaneye kaldırılırken futbolcular da polis korteji eşliğinde stattan ayrılmak zorunda kalmıştı. Bu esnada Kırmızı-Siyah-Beyazlı Gaziantep temsilcisinin kulüp başkanı Adil Konukoğlu’ndan örnek bir davranış geldi.

Maç sonrası yaralıları ziyaret etmesi objektiflere yansıyan Konukoğlu daha sonra Gaziantepli taraftarların bulunduğu tribüne giderek, “Bu statda en son taraftarım sağ salim çıkana kadar ben buradan çıkmayacağım. Sizler uzak yollardan çıkıp buralara kadar geldiniz ve maçın sonuna kadar takımınızı gönülden desteklediniz. Ben sizlerin Allah’ınıza kurban olayım. Bu takımı şampiyon yapacağız ve o kupayı Gaziantep’e getireceğiz” dedi. Konuşmasının ardından ise kulüp başkanı Konukoğlu, Bolu Atatürk stadyumunda ki Gazişehir Gaziantepli taraftarlar otobüslerine binene kadar oradan ayrılmadı.

Kaynak: Gaziantep 27
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?