USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep'te korkunç olay! Köpekler tarafından parçalanmış bebek cesedi bulundu!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Kızılhisar mevkiinde, bir üst geçidin altında köpekler tarafından parçalanmış bebeğe ait cansız beden bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Gaziantep'te korkunç olay! Köpekler tarafından parçalanmış bebek cesedi bulundu!
14-08-2023 18:38
Google News

Korkunç olay, Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Kızılhisar mevkiinde boş bir arazide yaşandı. Dün öğle saatlerinde köprüden geçen vatandaş boş arazide sahipsiz sokak köpeklerinin bir şeyler yediğini fark etti.

VATANDAŞ DURUMU İHBAR ETTİ

İHA'da yer alan habere göre daha sonra poşetin içerisinde bebek olduğunu fark eden vatandaşlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

BEBEK HAYATINI KAYBETMİŞ

İhbarla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, poşete koyulmuş olan bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi.

2 GÜN ÖNCE DÜNYAYA GELMİŞ

Bebeğin cansız bedeninin bir kısmının köpekler tarafından parçalandığı öğrenilirken, yeni doğmuş bebeğin tahminen iki gün önce boş araziye terk edildiği iddia edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yeni doğduğu tespit edilen bebeğin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, jandarma, bebeği atanları bulmak için çalışma başlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?