USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür

GAZİANTEP’TE ‘AVRUPA GÜNÜ’NDE MEDENİYETLER KOROSU KONSERİ

Gaziantep’te, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu sponsorluğunda Medeniyetler Korosu, konser verdi.

 GAZİANTEP’TE ‘AVRUPA GÜNÜ’NDE MEDENİYETLER KOROSU KONSERİ
08-05-2015 16:59
Google News
Avrupa Günü olarak Şehitkamil Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde Medeniyetler Korosunun, farklı dillerde ve kültürlerde ilahi, şarkı ve türküler seslendirdi. Ayrıca Türkiye’nin farklı bölgelerindeki çalışmaları anlatan fotoğraf sergisinin açılışı da yapıldı.
Konsere öncesi Türkiye Avrupa Birliği Delegasyonu İşbirliği Başkanı Simona Gatti ve GTO Başkanı Eyüp Bartık konuşma yaptı.
Gatti, "Avrupa Birliğinin temelleri atıldığım bugünde Türkiye’ye Avrupa birliğini tanıtmak için faaliyeler düzenledik. Avrupa Birliği içerisinde olmanın ne anlam ifade ettiğini gösteren bir fotoğraf sergisindeyiz burada. Biz Türkiye’nin farklı bölgelerindeki çalışmaların fotoğraflarını görüyoruz. Ortak gerçekleştirilen bir proje bu GTO ile Avrupa Birliği Bilgi Merkezi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen bir çalışma" dedi
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartık ise bu organizasyonu düzenleyen ilk oda olduklarını belirterek şunları söyledi:
“Bugün Türkiye Avrupa Birliği Delegasyonunun Avrupa Günü’nün kutlamasındayız. Biliyorsunuz Gaziantep, AB Delegasyonunun Bilgi Merkezi. GTO olarak Türkiye’de ilk bu konuda düzenleme yapan ilk odayız. Türkiye’nin birliği beraberliğe ihtiyacı olduğu için medeniyetler korosu konserini vermeye kara verdik" dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?