USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantepli bayi ve tesisatçılar, Avrupa teknolojili Baymak’ı çok sevdi

Baymak’ın Gaziantep’te 9’uncusunu gerçekleştirdiği tanıtım toplantısına 150’nin üzerinde bayi ve tesisatçı katıldı.

Gaziantepli bayi ve tesisatçılar, Avrupa teknolojili Baymak’ı çok sevdi
11-05-2015 22:22
Google News
Baymak’ın liderliğini ve farkını gözler önüne serdiği toplantılarından biri de Gaziantep’te gerçekleşti. The Anatolian Otel’de düzenlenen toplantıda yepyeni projelerini katılımcılara anlatan Baymak ekibi, bayi, satış ekibi, tesisatçı, mühendis ve taahhütlük firmalarının temsilcileriyle birlikte bu yılın dokuzuncu tanıtım toplantısını da başarıyla tamamlamış oldu.

Baymak Ürün Müdürü Halil Özdemir, üstün Hollanda teknolojili ürünlerin detaylarını ve büyük projelerdeki Baymak’ın başarısını katılımcılarla paylaşırken, Baymak Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Çetin Bitirgiç de servis konusunda Baymak’ın son dönemde attığı büyük adımları açıkladı. Toplantının en çok ilgi çeken bölümlerinden birisi ise Baymak Danışmanı Harun Girgin’in sunumu oldu. Güneş enerji sistemlerini anlatan Harun Girgin, Baymak’ın 6 yıldır üzerinde titizlikle çalıştığı projeyi katılımcılarla paylaştı.

Güvenli ve temiz enerji kaynağına büyük ilgi

Baymak’ın 7 farklı paketiyle temiz enerji sağlayan, çevre dostu bir sistemi pazara sunduğuna dikkat çeken Harun Girgin, “Baymak’ın fotovoltaik panelleri ile tüketiciler hem kendi enerjilerini üretebilecekler hem de enerjilerini yıllarca güvenle sağlayabilecekler” dedi. Girgin, güneşte yakıt girdisi bulunmaması ve bakım maliyetinin çok düşük olmasının büyük avantaj olduğunu vurgulayarak, “Konvansiyonel enerjiye göre avantajlı, nihayetinde evinizde bir kömür santrali kuramazsınız ama çatınızda bir güneş santrali olabilir’’ diye konuştu. 

Son olarak ürün gamına solar aydınlatma ünitelerini de ekleyen Baymak’ın “tak çalıştır” şeklindeki ürünleri için izne gerek duyulmaması ve pratik olması, ilgiyi her geçen gün artırıyor.

Geleceğe güvenle bakmak için Baymak’tan BES

Toplantıda detayları paylaşılan en önemli projelerden birisi de, Baymak’ın bayi ve tesisatçılara sunduğu bireysel emeklilik sistemi (BES) hizmetiydi. Baymak Genel Müdürü Ender Çolak, BES sistemini ayrıntılı olarak tanıttığı konuşmasında şunları söyledi:

“Türkiye çapında toplantılar düzenleyerek tüm yeniliklerimizi ve projelerimizi en ince detayına kadar anlatıyoruz. Bildiğiniz gibi Hollanda teknolojili yeni ürünlerimizin yanında, son günlerde hayata geçirdiğimiz yepyeni projelerimiz var. Mağazalarımız Baymak ve Brötje Orange Store isimleri ile çok çarpıcı tasarımlarla yenileniyor. Bu bayilerimiz ayrıcalıklı, özel bayiler olacak. BES ise bayilerimizin ve tesisatçıların geleceğe güvenle bakması için geliştirdiğimiz, Türkiye’de ilk olacak bir sistem. BES desteği almak isteyen tüm bayi ve tesisatçılar Baymak’tan yoğuşmalı kombi alıp ilk çalıştırmasını gerçekleştirdiklerinde hesaplarına 80 TL yatacak, %25 devlet katkısı ile beraber hesaplarına her ay 100 TL yatmış olacak.’’

Etkinlik boyunca hem ürünleri inceleyen hem de projelerle ilgili detaylı bilgi sahibi olan katılımcılar, eğitim sonrasında keyifli bir akşam yemeği yiyerek organizasyondan ayrıldılar.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?