USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tiryakioğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Angola’da dev imza!..

Gaziantep Ticaret Borsası Meclis Başkanı, Tiryaki Agro Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Angola Tarım Bakanlığı ile işbirliği protokolü imzaladıklarını duyurdu.

Tiryakioğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile  Angola’da dev imza!..
18-10-2021 22:19
18-10-2021 23:35
GAZİANTEP
Google News
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afrika ziyaretindeki heyette yer alan GTB Meclis Başkanı ve Tiryaki Agro Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, yaptığı açıklamada,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Angola Cumhurbaşkanı Joao Manuel Gonçalves huzurunda Angola Tarım Bakanı ile imzaladıkları protokol anına ait görseller paylaştı.
Tiryakioğlu,  açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Angola'nın başkenti Luanda'da,Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Angola Cumhurbaşkanı Sayın Joao Manuel Gonçalves Lourenço'nun teşrifleriyle gerçekleştirilen heyetler arası görüşmede,Tiryaki Agro Gıda ile Angola Tarım Bakanlığı arasında işbirliği protokolü imzaladık.”
Tiryaki Argo hakkında
Biz Kimiz?
1965 yılında Ali Tiryakioğlu tarafından Gaziantep'te kurulan mercimek işleme tesisi ile ticari hayatına başlayan Tiryaki, bugün bakliyat, tahıl, kuruyemiş, organik gıda, yem ve yağlı tohumlar gibi tarım ürünlerini işleyerek değer katan, tedarik zincirini verimli yöneten, Türkiye'de sektörünün en büyük ticaret şirketidir
  
Tarım Ürünleri Tedarik Zinciri Yöneticisi
Tiryaki, dünyanın birçok ülkesinde temel gıda ve yem gereksinimlerini karşılamak üzere doğru ürünleri, doğru zamanda, doğru lokasyondan temin ederken, değer katan ve verimlilik sağlayan tedarik zincirini yönetir. Bu doğrultuda Tiryaki önem verdiği tedarik zinciri yönetiminin geliştirilmesine yönelik yatırımlar yapmaya devam eder.
Faaliyetlerini bağlı olduğu mütevazilik, dürüstlük, çalışkanlık ve insanı merkezine koyan değerleri ile sürdüren ve her geçen gün büyüyen Tiryaki, 2019 yılında Capital ve Fortune dergilerinin yaptığı "Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi" listelerinde sırasıyla 61. ve 49. sırada yer almış ve ülkemizin ve bölgenin en önemli oyuncularından biri haline gelmiştir.
14 Bölge 20 Tesis
Yönetim merkezi İstanbul olan Tiryaki, Türkiye ve dünyada üretim ve depolama faaliyetlerini, 14 bölge ve 20 tesiste sürdürmektedir.
25 Ülkeden Tedarik, 80 Ülkeye İhracat
25 ülkeden ürün tedariki ve 80'den fazla ülkeye ihracat yaparak faaliyet alanını genişleten Tiryaki, tarım ticareti yapan uluslararası şirketler arasında yerini almıştır.
2 Milyar Doları Aşan Ciro 
Tiryaki sertifikalı organik tarım alanında dünyanın en büyük tahıl, bakliyat ve yağlı tohumlar üreticisi, ihracatçısı ve tedarikçisidir. Büyüme stratejisi yalın organizasyon yapısı, dinamik insan kaynağı ve güçlü mali kaynaklara dayalı bölgesel lider olma vizyonuna dayanan Tiryaki, tarımsal ticaret alanında, kendi sektörü ve iş yaptığı bölgenin kurumsal değerlerine uyum sağlayacak etkin bir risk yönetim ekibi ve sistemi ile çalışmalarını sürdürmektedir.
Tiryaki, kurumsallaşma ve finansal yeterlilik gerektiren yurtiçi ve bölgesel lider olma vizyonu çerçevesinde, çeşitli ülkelerde yatırımları bulunan finansal yatırımcı Investcorp ile Türkiye’de ilk sermaye yatırımını Tiryaki’ye yapan Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile ortaklıklar yaparak faaliyetlerini hızlandırmıştır.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?