USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep'te Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi'nden engellilere ayrıcalıklı hizmet

Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi'nde engellilere ayrıcalıklı hizmet sunuluyor.

Gaziantep'te Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi'nden engellilere ayrıcalıklı hizmet
05-12-2023 11:35
05-12-2023 11:39
GAZİANTEP
Google News

Başhekim Prof. Dr. Uğur Aydın, engelli hastalarla özel ilgilendiklerini söyledi.

Engelli hastaları kapıda karşıladıklarını ve bütün işlemlerini çalışanlarca yapıldığı ifade eden Aydın, "Dezavantajlı olarak hastanemize başvuran bireyler, kapıdan karşılama ve yönlendirme ekibimiz tarafından karşılanıp ilgili sekretaryaya nakli gerçekleştiriliyor ve ilgili bölümde her türlü klinik ve radyografik müdahalesi hızlı ve etkin bir şekilde yerine getiriliyor." dedi.

Aydın, şunları kaydetti:

"Hekim sınıfı ve yardımcı personellerimiz bu konuda eğitimli oldukları için özel bir iletişim ve ilgiyle hastalarımızın gerekli bakımını hızlı bir şekilde üstleniyorlar. Bedensel bir engeli olan bireylerde, sağlıklı bireylerde uygulanan dolgu, kanal tedavisi, diş çekimi, protez gibi tüm diş tedavilerini engelli bireylerimize de hızlı bir şekilde uyguluyoruz. Zihinsel engelli bir bireyi sedasyon altında veya genel anestezi altında tüm ağız diş sağlığını ilgilendiren uygulamalar gerçekleştirilebiliyor."

Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Derya Gürsel Sürmelioğlu ise engelli hastayla iletişimi önemsediklerini belirterek, hastanın iletişim kurma durumuna göre tedavi uyguladıklarını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?