USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep protokolü, deprem mezarlığında vatandaşları yalnız bırakmadı

Gaziantep kent protokolü, 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümünde İslahiye ilçesindeki deprem mezarlığında ziyaret ederek dua etti.

Gaziantep protokolü, deprem mezarlığında vatandaşları yalnız bırakmadı
06-02-2024 13:07
06-02-2024 13:10
GAZİANTEP
Google News

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem Gaziantep'in İslahiye ilçesinde de büyük yıkama neden oldu. Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde İslahiye ilçesinde bin 435 vatandaş hayatını kaybederken binlerce vatandaş da yararlandı. Felaketin 1. yıl dönümünde yakınlarını kaybeden depremzede vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren deprem mezarlığına akın etti.

Deprem mezarlığında göz yaşları sel oldu
Gaziantep kent protokolü de İslahiye'deki deprem mezarlığında afette hayatını kaybeden vatandaşların kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı. Kent protokolü ve afette hayatını kaybedenlerin yakınları, il müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar deprem şehitleri için okuduğu duaya hep bir ağızdan 'amin' dedi.
Mezarlıktaki programa Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri ve kurum amirleri katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?