USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kuzeyşehir sakinleri dertli

Kuzeyşehir konutlarında sorunlar bitmiyor. Konutlara yakın işletmelerin olmadığını, ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını belirten vatandaşlar sağlık ocağı olmaması ve toplu taşıma araçlarının yetersizliğinin de sıkıntılarını katladığını dile getirdiler.

Kuzeyşehir sakinleri dertli
03-11-2021 19:18
03-11-2021 19:25
GAZİANTEP
Google News

Büyükşehir Belediyesi tarafından TOKİ'ye yaptırılan Kuzeyşehir konutlarında etapların bir kısmı tamamlanmasına rağmen sorunlara bir türlü çözüm bulunamıyor. Yaz aylarında ilaçlama yapılmamasından ve siteye yakın noktalarda temel gıda malzemelerini temin edecek işletmelerin bulunmamasından dert yanan Kuzeyşehir sakinleri bu defa da sağlık ocağı olmamasından ve toplu taşıma araçlarının yetersizliğinden dert yandı.

VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ

Kuzeyşehir sakinleri, etapların tamamlanan noktalarına sağlık ocağı yapılmamasından, en yakın sağlık ocağının ise bölgeye uzak konumda olduğundan dolayı hizmet alamadıklarını belirtti. Toplu taşıma araçlarının yetersizliğini de aktaran mahalle sakinleri sabah ve akşam saatlerinde yaşanan yoğunluk sebebiyle isyan etti. Mahalle sakinleri, "Bu duruma bir son verilmeli. Ben her gün işe gidiyorum ve her gün bu durumla karşılaşıyorum. Neden otobüsler çoğaltılmıyor? Bu kadar rezillik çektiğimiz yeter. Evi yapmasını biliyorsa uzak yere, diğer etaplar geldiğinde de farklı otobüs verecekti. Otobüsleri her yarım saatte bir yapsa da iki otobüs aynı anda kalkacak. neden bu şekilde insanları zorluyorlar ki?" Diyerek tepki gösterdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Songül
Songül 3 yıl önce
Site yönetiminin verdiği hizmet çok kötü her yer pislik içinde aldıkları aydatlar çok ama hizmet az. Otobüsler Çoğaltılmalı ve son olarak istasyon olmamalı sadece özel Halk otobüsleri de buraya yönlendirilmeli .
Meryem
Meryem 3 yıl önce
Bir Antep kanalı olarak megatv kuzeysehire gelip ropörtaj yapmanızı sesimizi duyurmanizi istiyoruz herkes yönetimin yüksek aidat almasının isyanında asgarî ücretli neyapsin güya dar gelirliler için TOKİ yapıldı ben aidatla birlikte 2 milyar taksit ödüyom 3 çocuk asgarî ücretli siz hakver neyapalim saygilar
Meryem
Meryem 3 yıl önce
Sadece otobüs mü sorunki söforler bize hakaretler ediyor evlerde akrep çeşitli böcek çıkıyor yönetim haketmedigi milyonlarca aidat istiyor 150 başlıyor aidatlar temizlik hizmet yok aidata isyandayiz hangi bir sorunumuzu derdimizi dile getirelim cimere yaziyok TOKİ bizi yalancı cikariyo kimi kime şikayet edeceğimizi hakkımızı nerede ariyacagimizi şaştık
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?