USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Gaziantep'te Ailesi kendi kızını tüm köye pazarladı!

Show Tv'de yer alan ve sunuculuğunu Didem Arslan Yilmaz'ın sunduğu Vazgeçme adlı programda Gaziantep’in Burç Gürpınar köyünde Dilek Albayrak simli kız ailesinin kendisini köyün erkeklerine sattığını iddia etti.

Gaziantep'te Ailesi kendi kızını tüm köye pazarladı!
23-09-2021 20:40
26-09-2021 01:56
GAZİANTEP
Google News

Show Tv’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme proğramına, Gaziantep’in Burç Beldesi, Gürpınar köyünden katılan Dilek Albayrak’ın proğramda anlattıkları adeta kan dondurdu. Eşi Bahattin Albayrak’la ‘Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’ proğramına birlikte katılan Dilek Albayrak ve eşinin anlattıkları ekranları karşısında proğramı izleyenler ve proğramı sunan Didem Arslan Yılmaz’ı şok etti.Proğramda Albayrak çiftinin Dilek Albayrak’ın 12 yaşından beri ailesi tarafından istismar edildiği ve insanlarla para karşılığı ailesi tarafından cinsel ilişkiye zorlandığı iddia edildi!

Gaziantep’te yaşanan bu iğrenç olayın mağduru Dilek Albayrak bir televizyon kanalında yer alan programa katılarak ailesinin kendisini 12 yaşından bu yana yaşadıkları köyün erkeklerine pazarladıklarını söyledi.

Tüm köyün kendisine istismarda bulunduğunu dile getiren17 yaşındaki Dilek Albayrak ailesinin ise buna sessiz kalarak, akabinde kendisini 12 yaşından bu yana tüm köye sattıklarını anlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?