USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep'in sevilen doktoru kansere yenik düştü

Gaziantep sağlığında uzun süre müdürlük ve çeşitli idarecilikte bulunan Dr. İbrahim Hakkı Büyükbeşe kansere yenik düştü.

Gaziantep'in sevilen doktoru kansere yenik düştü
14-09-2021 22:22
14-09-2021 22:25
GAZİANTEP
Google News
Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey ilçe sağlık müdürlüğü yapan ve tüm sağlık camiası tarafından sevilen çalışkan ve dürüst birisi olarak bilinen Dr. İbrahim Hakkı Büyükbeşe'nin ölümü sevenlerini ve sağlık camiasını yasa boğdu.
Antalya Akdeniz üniversitesi hastanesinde kemoterapi tedavisi görmekte olan Dr. İbrahim Hakkı Büyükbeşe yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Dr. Büyükbeşe'nin cenazesi yarın uçakla Gaziantep'e getirilecek.
Dr. İbrahim Hakkı Büyükbeşe'nin ölüm haberini Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu
Tiryaki şöyle duyurdu;
"İl Sağlık Müdürlüğü önceki dönem yöneticilerimizden Dr. İbrahim Hakkı BÜYÜKBEŞE'nin vefat haberini büyük bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sağlık camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.
ailesi olarak Merhum Dr. İbrahim Hakkı Büyük Beşe'ye Allah'tan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyoruz.
Kansere yenik düşen Dr. İbrahim Hakkı Büyükbeşe'nincenazesi yarın çarşamba günü Asri mezarlıkta kılınacak öğle namazına mütakiben kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.
 
 
DR. İBRAHİM HAKKI BÜYÜKBEŞE KİMDİR?
1962 yılında Gaziantep’te doğdu. 1979 yılında İstanbul Kabataş Erkek Lisesinden mezun oldu. Aynı yıl kazandığı Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1985 yılında mezun oldu. Mecburi hizmetini Şanlıurfa’da İl Sağlık Müdür Yardımcısı olarak tamamladı. Askerliğinin 2 . Zırhlı Tugay’da Tabip Asteğmen olarak yaptı. 1990 yılında Gaziantep ilinde başladığı resmi görevine 4 yıla yakın İl Sağlık Müdür Yardımcısı olarak devam etti.
Resmi görev ile özel çalışmanın beraber yürütülmesini uygun görmeyerek yaklaşık 13 yıl özel sektörde şirket ortağı olarak kendine ait özel hastanelerin kurulması, işletilmesi ve yönetilmesinden sorumlu olarak çalıştı.Bu arada İşletme Fakültesi Kamu Yönetimini bölümünü bitirdi.
İlimizde 2010 yılında başlayan Aile Hekimliği uygulaması ile aynı dönem tekrar resmi görevine dönmüş 13 Aralık 2010 tarihinde aile hekimliği ile birlikte kurulan Şehitkamil Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi ve İlçe Sağlık Grup Başkanı olarak görev yaptı. 2013 yılında kurulan Şehitkamil İlçe Sağlık Müdürlüğünde İlçe Müdürü olarak görev yaptı.
Bakanlığımızın yeni yapılanması içerisinde 13/02/2018 tarihinde Şahinbey İlçe Sağlık Müdürü olarak atandı.Dr. İbrahim Hakkı Büyükbeşe'nin Evli ve 2 çocuk babasıdır.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?